Webstock 2019 – Cea mai mare conferinta de social media din Romania

0

După o ediție aniversară care a întrecut toate așteptările, Webstock – evenimentul de referință pentru comunitatea pasionată de comunicarea online revine pe 4 octombrie.

Asadar, ne dam intalnire pe 4 octombrie, la JW Marriott Bucuresti, pentru o noua editie #webstockro, care va aduce impreuna cele mai cool branduri, cei mai apreciati creatori de continut si oamenii ale caror povesti sunt o inspiratie.

Webstock se adreseaza bloggerilor, creatorilor de continut si oamenilor de marketing, comunicare si digital din companii si agentii. In fiecare an, evenimentul ofera mai multe variante de participare, in functie de specificul audientei.

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online. Afla mai multe despre program aici.

Gala Webstock Awards

Ca în fiecare an, la final de zi, evenimentul găzduiește Websotck Awards, cea mai inedită competiție din mediul online românesc, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai creative proiecte și campanii din mediul digital din ultimul an.


Toți nominalizații acestei ediții pot fi văzuți pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online și 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiați pe scena Webstock atât cu ajutorul juriului de peste 70 de specialiști, cât și cu ajutorul comunității online.

Mai multe detalii pe Webstock.ro .Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !