Un eveniment de GAMING in PALATUL PARLAMENTULUI

0

Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat industriei de game development și pasionaților de jocuri video din România, revine cu a treia ediție în perioada 4-10 noiembrie 2019.

Bucharest Gaming Week îi aliniază la start pentru evenimentul central, pe cei mai cunoscuți creatori de conținut de gaming din România și cele mai importante jocuri video.

După ce primele două evenimente ale Bucharest Gaming Week au adunat peste 23.000 de participanți, de la pasionați de esports, gameri dedicați și dezvoltatori de jocuri din România până la specialiști din industria de game development, cea de-a treia ediție anunță o schimbare: evenimentul central se va desfășura la Palatul Parlamentului, în weekend-ul 9-10 noiembrie.În cele trei săli, Unirii, Take Ionescu și I.I.C Brătianu, gamerii se vor întâlni cu cei mai populari streameri și vloggeri din România, vor descoperi proiectele la care lucrează studiourile de game development locale, vor participa la diverse competiții organizate de parteneri și vor urmări cele mai tari competiții de esports.

“Vrem ca autoritățile din România să conștientizeze că în țara noastră există o industrie care creează și produce jocuri video pe care milioane de oameni din întreaga lume le joacă. Vrem să afle că această industrie creativă aduce anual peste 150 milioane dolari în țară. Și că, totodată, păstrează talentele în România și formează altele noi. De aceea, la cea de-a treia ediție a sa, aducem Bucharest Gaming Week chiar la Palatul Parlamentului”,

spune Tudor Dăescu, președintele Gaming Week.

Primele nume anunțate pe scena Bucharest Gaming Week vor fi creatori de conținut importanți din sfera gamingului: iRaphahelljaxiBobospiderIceManLuckyWertyzaSami. Desigur, acestia nu sunt singurii, lista de invitați se va actualiza. Vezi direct pe Bucharest Gaming Week  .

Primele titluri din line-up-ul de jocuri video de la evenimentul central vor fi League of Legends, Apex Legends, Counter Strike:Global Offensive, Fornite, PUBG și Battlefield 5. De asemenea, în urma succesului Turneului Național de FIFA 19, organizat de Federația Română de Fotbal la ediția precedentă, fanii jocului se vor bucura de turnee FIFA20. 

Despre Gaming Week

Gaming Week este organizația care visează ca România să devină un Hollywood european al industriei producătoare de jocuri video. Și pentru ca acest lucru să se întâmple, caută să trezească interesul tuturor stakeholderilor care pot colabora la atingerea acestui obiectiv: organizații profesionale, autorități centrale și locale, presa, gameri profesioniști sau amatori. 

Bucharest Gaming Week este un eveniment al Gaming Week.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !