OnePlus a anunţat mult aşteptatul telefon OnePlus 7T, dar şi primul său televizorOnePlus TV.

Noul dispozitiv vine de fapt în două versiuni: OnePlus TV Q1 şi OnePlus TV Q1 Pro. Ele au fix aceleaşi dotări, în afara celor 8 difuzoare de pe modelul Pro. Avem detalii mai jos.

Imagini pentru oneplus tv

Avem de-a face aici cu televizoare cu ecran de 55 inch, cu panou QLED cu rezoluţie 4K. Acestea sunt smart TV-uri, cu rol de hub pentru controlul unei case inteligente şi sunt fabricate din materiale premium. Există şi funcţionalitate Amazon Alexa şi Google Assistant, iar pe lângă ecranul imersiv avem şi o acustică specială, cu surround. Varianta Q1 Pro aduce 8 difuzoare în total, integrate astfel: 2 woofere în soundbar, 4 difuzoare frontale şi 2 tweetere. Puterea totală este de 50W.

Varianta Q1 aduce doar 4 difuzoare. OnePlus TV oferă o gamă largă de culori (120% NTSC) şi mai vine şi cu suport Dolby Atmos, Dolby Vision şi HDR10+. Ecranul este imersiv, cu muchii super înguste. Specificaţiile includ un procesor quad core MediaTek MT5670 tactat la 1.5 GHz, 2.5 GB RAM şi 16 GB memorie internă.

OnePlus a mai anunţat şi sistemul OnePlus Connect, care permite conectarea telefonului la televizor, pentru o interacţiune mai uşoară. Se poate controla playbackul filmelor de pe TV folosind telefonul, face şi capturi de ecran şi controla multe funcţionalităţi. Varianta de Android TV folosită aici este Oxygen Play. Avem şi o telecomandă specială cu port USB-C, cu touchpad, butoane de navigare şi buton Google Assistant.

OnePlus TV este anuntat sa coste:

  • OnePlus TV Q1: 985 dolari
  • OnePlus TV Q1 Pro: 1400 dolari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !