Câștigătoare a două premii OSCAR și a cinci premii Grammy, Celine Dion va susține în premieră un concert extraordinar, în cadrul turneului “Courage World Tour ” în București.

Regina muzicii pop va concert în Capitală pe 29 iulie 2020.

«Suntem în discuții cu Primăria Capitalei pentru determinarea locației potrivite pentru acest eveniment de interes național, concertul unei artiste legendare care se află de câteva decenii în topul preferințelor muzicale ale românilor, dar care până acum ne-a ocolit țara. Celine Dion cântă în acest turneu într-unele dintre cele mai frumoase săli și stadioane din lume, întrucât conceptul spectacolului este unul «all-seated» și doar pe un stadion poți atinge o capacitate de 40.000 locuri pe scaune, atât în tribune cât și pe gazon.» a declarat Laura Coroianu, Director general Emagic.

“Courage” e despre puterea de a renaşte, a te regăsi şi a depăşi durerea şi momentele grele. Muzica a fost catharsis-ul de care Celine a avut nevoie pentru a putea depăşi pierderea soţului său, care a încetat din viaţă în 2016. Noile melodii vor putea fi ascultate live în cadrul concertului de la Bucureşti, unde muziciana va interpreta uriaşele hituri “My Heart Will Go On” şi “A New Day Has Come”.

Detaliile cu privire la locația concertului de la BUCUREȘTI și despre bilete vor fi anunțate curând de către organizatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !