SAGA Festival 2024 are primii artişti anunţaţi

0

SAGA Festival 2024. Cea de-a patra ediție a celui mai mare festival de muzică din București va avea loc în vara anului viitor și se anunță incendiară. Organizatorii au dezvăluit primele nume ale artiștilor care vor urca pe scenă.

SAGA Festival 2024. Ce artiști vor urca pe scenă

DJ-ul și producătorul olandez Armin van Buuren este cap de afiș. Pe scena SAGA Festival vor urca și alți artiști, care au mai făcut parte din lineup, în anii precedenți. Însă, vor putea fi văzuți și artiști care vor concerta pentru prima oară în România, cum ar fi, cântăreața și compozitoarea RAYE.

În 2023, peste 165.000 de oameni au fost prezenți la show-urile a peste 100 de artiști de top, invitați la SAGA Festival. Ediția de anul viitor se anunță una spectaculoasă, urmând ca participanții să se bucure de o experiență unică. Scenele vor avea un design inovator, precum și zonele de relaxare și cele dedicate instalațiilor de artă.

„Suntem încântați să anunțăm ediția din 2024 a SAGA Festival, care va fi cea mai mare și mai spectaculoasă ediție de până acum. Ne-am propus să creăm un eveniment care să depășească toate așteptările, și suntem încrezători că vom reuși să facem acest lucru”, a transmis Allan Hardenberg, CEO SAGA Festival.

Muzica bună și distracția până în zorii zilei vor fi, cu siguranță, și în 2024 elementele definitorii pentru unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din țară. Nume celebre se află pe lista artiștilor invitați la ediția de anul viitor.

Un alt nume nou pe scena festivalului va fi Dennis Lloyd, cântărețul și compozitorul israelian cunoscut pentru hitul „Nevermind”, lansat în 2016. Și Nico Moreno, producător și DJ, se află pe lista artiștilor. Totodată, vor fi prezenți și cântăreți care au mai făcut parte din lineup-ul festivalului, în anii precedenți. Printre aceștia se numără Loreen, ARTBAT, James Hype.

Ediția din 2024 va avea loc în perioada 5-7 iulie. Abonamentele au fost deja puse la vânzare, iar prețurile pornesc de la 325 de lei + taxe. Pot fi cumpărate accesând site-ul sagafestival.com.

La ediţia din 2023 a SAGA Festival headliner a fost Skrillex, iar din păcate Lil Nas X şi Wiz Khalifa nu au mai putut ajunge la eveniment. Skrillex şi-a extins set-ul până la 5 ore pentru a îl înlocui pe Lil Nas X. Au participat 165.000 de oameni şi printre artiştii care s-au putut asculta live s-au numărat Delia, Loreen, Fisher, Hot Since 82, Sickick, Spike, Alan Walker, BUG Mafia şi Adam Beyer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !