Bilete vandute ca painea calda pentru Coldplay in Bucuresti

0

Biletele pentru cele două concerte ale trupei Coldplay din cadrul turneului Music of the Spheres World Tour, programate pe Arena Națională din București pe 12 și 13 Iunie 2024, sunt epuizate deja.

Fanii din toată țara au așteptat cu nerăbdare acest moment, dar din păcate, nu toți vor avea șansa de a-și vedea idolii live. Cererea a fost uriașă, iar biletele s-au vândut ca pâinea caldă, dispărând rapid din platformele oficiale.

Deși entuziasmul este mare, este important ca fanii să fie vigilenți și să nu cadă pradă vânzătorilor de bilete false. Există deja persoane care încearcă să profite de această situație, oferind spre vânzare bilete pe platforme neoficiale sau la prețuri exorbitante.

Pentru a vă feri de țepe, rețineți următoarele:

  • Biletele s-au vândut exclusiv pe platformele oficiale: https://tickets.emagic.ro/ și https://www.livenation.co.uk/venue/245178/arenele-romane-tickets. Nu cumpărați bilete de pe alte site-uri sau de la persoane necunoscute!
  • Fiți atenți la prețuri: Biletele false pot fi vândute la prețuri mai mici sau mai mari decât prețul oficial. Suspectați orice ofertă care pare prea bună pentru a fi adevărată.
  • Verificați detaliile biletelor: Asigurați-vă că biletele au toate detaliile corecte, inclusiv data și ora concertului, numele artistului, locația și codul de bare.
  • Nu plătiți biletele în avans: Nu trimiteți niciodată bani în avans pentru bilete pe care nu le-ați văzut și nu le-ați verificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !