GTA 6: Rockstar dezvăluie oficial primul trailer

0

La doar câteva momente după ce a apărut pe rețelele sociale, Rockstar Games a dezvăluit oficial trailerul pentru Grand Theft Auto VI.

Trailerul, pe care îl puteți viziona aici, confirmă, de asemenea, că va veni în 2025 și că titlul este într-adevăr pur și simplu Grand Theft Auto VI pentru moment. Nu a fost dezvăluită nicio altă dată de lansare.

Trailerul ne oferă o privire asupra protagonistei feminine a jocului, o premieră pentru serie. De asemenea, aflăm că o cheamă Lucia și că începe în închisoare – „ghinion, cred”, glumește ea.

Trailerul confirmă, de asemenea, că este plasat în Vice City cu un semn mare – nu e o surpriză uriașă pentru cei care au urmărit seria, dar totuși incitant.

Pe lângă multe și o mulțime de fotografii rapide ale crimei, vedem și TikTok-uri și streamuri live, sugerând că rețelele sociale vor fi o parte importantă a acestui joc.

Totul are loc în timp ce în fundal se aude „Love Is a Long Road” al lui Tom Petty, potrivit pentru numeroasele crime legate de mașini pe care le vedem.

Și da, fidel decorului din Florida, există aligatori în locuri unde nu ar trebui să fie.

Rockstar a declarat în noiembrie că trailerul va ajunge la „începutul lunii decembrie”, lăsând industria jocurilor video să stea strâns cu respirația tăiată.

Confirmarea a venit în sfârșit pe 1 decembrie, când Rockstar a dezvăluit că trailerul va sosi pe 5 decembrie la ora 16:00, ora Romaniei, dar Rockstar a dat drumul la trailer mult mai devreme în mod clar dupa leak, pe 5 decembrie, la ora 1:00 dimineata, ora Romaniei.

Anul trecut nu a fost deloc pozitiv pentru Rockstar, deoarece imaginile de dezvoltare ale GTA 6 au fost leak-uite într-o breșă de date colosală la dezvoltator, autoritățile arestând în cele din urmă un adolescent britanic în legătură cu incidentul.

Rockstar a fost tăcut de atunci, deși compania mama, Take-Two Interactive a lăsat un indiciu în mai 2023 când a proiectat câștiguri financiare masive între aprilie 2024 și martie 2025, ca urmare a lansării unei serii extrem de profitabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !