Vineri, 10 septembrie, la Romaero, începe Saga Festival, primul festival de muzică electronică din București și până duminică, 12 septembrie…

Cei care vor merge la festival vor avea parte de o experiență inedită, un concept unic în România, și se vor bucura de muzica unora dintre cei mai iubiți artiști din domeniu.

Restricții de acces. COVID-19

Accesul în festival se va face vineri și sâmbătă începând cu ora 16:00, iar duminică începând cu ora 14:00, fiind însă o serie de restricții cu privire la intrarea în incinta Romaero.

Mai exact, înainte de a primi brățările de acces la festival, cei care vor să danseze pe muzica electronică a celor mai cunoscuți artiști din domeniu, trebuie să îndeplinească câteva criterii.

Astfel, spectatorii au câteva variante prin care să demonstreze că nu sunt bolnavi de COVID-19:

  • un certificat valid de vaccinare anti COVID-19
  • dovada faptului ca au trecut prin boală
  • dovada unui test COVID

Festivalul Saga din București, trei zile și trei nopți de distracție

Pentru a evita aglomerația și a putea avea acces în festival mult mai rapid, participanții care au peste 18 ani și un abonament General Access își pot ridica în avans brățările, obligatoriu fiind însă să prezinte un act de identitate la intrarea de la Romaero.

Pe ultima suta de metrii, 2 dintre main DJ nu vor mai mixa pe scena Saga Festival. Nu avem inca un anunt oficial cu mai multe detalii, este vorba de Timmy Trumpet si Salvatore Gannaci

Printre numele sonore, la Saga Festival participând peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai, vor fi Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, SICKICK, Sigala, Tiësto, Topic, Vini Vici, W&W.

Biletele sunt deja sold out dar poate mai ai o sansa, dacă vrei să îți iei abonament pentru SAGA Festival, îl poți cumpăra de pe site-ul sagafestival.com.

De asemenea, SAGA și-a unit eforturile cu WWF si Reciclad’Or pentru a încuraja publicul să se implice activ în protejarea biodiversității și să acționeze responsabil pentru reducerea poluării apei, aerului sau a risipei de alimente.

SAGA Festival GIFs - Find & Share on GIPHY

#WeAreSaga #SagaFestival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !