HBO Max va ajunge în Europa anul acesta.

Începând cu data de 26 octombrie serviciul de streaming video va fi disponibil în Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania şi Andorra.

Lansat cu multă zarvă anul trecut peste ocean, noul serviciu de streaming video HBO Max își urmează planurile anuntate și se pregătește de lansare la nivel internațional, inclusiv în România.

Acesta este doar un prim pas, urmând ca din 2022 HBO Max să fie disponibil în alte 14 ţări europene: Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia si chiar Romania.

„Acesta este un moment istoric, întrucât HBO Max ajunge în Europa. Filme WarnerMedia precum Harry Potter, Game of Thrones sau The Big Bang Theory sunt vizionate cu pasiune în toată Europa, iar HBO Max a fost creat pentru a le oferi cea mai intuitivă și convenabilă experiență de vizualizare pentru a avea acces la acestea și la o gamă diversă de alte titluri extraordinare.”

a declarat Johannes Larcher, șeful HBO Max International.

Pentru România insa rămân în continuare o serie de intrebari importante:
Care va fi preţul abonamentelor ? Vom avea acces la toată librăria de filme şi seriale ? Câte vor fi subtitrate ?

HBO Max has 28.7 million subscribers, but not all of them are actually  watching yet - The Verge

Cât costă abonamentul Max

În SUA, HBO Max oferă abonamente Standard și Mobile, cât și un abonament cu reclame.

Prețurile sunt între 10 și 15 dolari. În Europa, prețurile vor fi anunțate mai târziu, însă cu siguranță vor fi diferite în funcție de regiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !