Show-uri de video mapping și concert Subcarpați în Piața Constituției în data de 18 septembrie.

Competiția organizată de Primăria Capitalei a ajuns deja la a VII-a ediție în acest an.

Ca în fiecare început de toamnă, și în acest an ne așteaptă o nouă ediție de iMapp Bucharest.

Bucureștenii veniți în Piața Constituției în seara de 18 septembrie vor avea parte de show-uri de video mapping şi un concert al trupei Subcarpaţi în cadrul celei de-a VII-a ediţii a iMapp Bucharest.

iMapp Bucharest, câștigător la AV AWARDS 2020 de la Londra

Evenimentul iMapp Bucharest, un adevărat festival de o zi al proiecțiilor video și de mapping, a fost anul trecut câștigătorul categoriei „Av In Action” la Premiile AV AWARDS 2020 de la Londra.

Anul acesta, proiectul celebrează modul în care oamenii îşi reiau treptat viaţa după pandemie, iar tema concursului este numele unei melodii cunoscute a trupei Queen, „The Show Must Go On”.

Palatul Parlamentului, cea mai mare suprafață de proiecție din lume

Lucrările artistice ale echipelor participante la iMapp Bucharest urmează să fieredate pe cea mai mare suprafaţă de proiecţie din lume, iar aceasta este faţada Palatului Parlamentului, cu o dimensiune de 23.000 metri pătrați.

În 18 septembrie în București urmează să se reunească cei mai cunoscuți și apreciați artişti de video mapping din lume, câştigători ai evenimentelor partenere din SUA, Germania, Ucraina, Japonia şi Ungaria. Acestora și se adaugă laureatul Premiului Juriului din cadrul ediţiei iMapp Bucharest 2019.

Zilele Bucureştiului 2019: iMapp Bucharest şi iCeleBrate my city

Ce este iMapp Bucharest

iMapp Bucharest este unul dintre cele mai importante competiții internaționale de 3D video mapping din lume. În ultimele șase ediții festivalul a avut un public de peste 360.000 de spectatori, devenind un adevărat simbol în industria audiovizuală internațională.

Acces

În conformitate cu legislația în vigoare, accesul la evenimentul iMapp Bucharest este permis persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Organizatori: Primăria Municipiului București, prin CREART

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !