Industria XXX cade din luna octombrie

0
Serviciul de abonament de conținut din Marea Britanie a declarat într-o declarație obținută de Bloomberg că intenționează să înceapă blocarea utilizatorilor de a posta orice conținut explicit sexual, care a stat la baza creșterii sale rapide.

OnlyFans va bloca conținutul sexual explicit în efortul de a deveni mai mult mainstream.

Utilizatorii vor putea în continuare să posteze fotografii și videoclipuri nud, cu condiția să respecte politica companiei, a spus OnlyFans.

Rămânem dedicați comunității noastre de 130 de milioane de utilizatori și peste 2 milioane de creatori de conținut care au câștigat peste 5 miliarde de dolari pe platforma noastră.

a spus compania.

Această popularitate a adus, de asemenea, o analiză suplimentară, iar OnlyFans se poziționează mai mult ca un forum pentru muzicieni, instructori de fitness și bucătari decât lucrătorii sexuali.

În timp ce mulți dintre cei mai populari creatori ai săi postează videoclipuri despre ei înșiși implicând un comportament sexual, mai multe vedete de masă precum Bella Thorne, Cardi B și Tyga au creat și conturi.

Modificările sunt necesare din cauza presiunii crescânde a partenerilor bancari și a furnizorilor de plăți, potrivit companiei. OnlyFans încearcă să strângă bani de la investitori externi la o evaluare de peste 1 miliard de dolari.

Știrea a dezamăgit unii dintre lucrătorii sexuali care au ajuns să se bazeze pe OnlyFans.

Silfy, o tânără de 30 de ani din Dallas, care a refuzat să-și ofere numele adevărat, a început să posteze pe OnlyFans acum câțiva ani și se bazează pe site pentru a-și plăti facturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !