Valve dezvăluie actualizarea Counter-Strike 2: Source 2

0

Valve a dezvăluit oficial Counter-Strike 2, o revizuire a Counter-Strike: Global Offensive cu hărți îmbunătățite, grafică și toate funcțiile noi, după ani de zvonuri și hype.

Într-o dezvăluire surpriză pe 22 martie, Valve a încărcat trei videoclipuri unice care prezintă noi funcții.

Jocul va fi lansat în vara anului 2023, fără încă o dată oficială dezvăluită.

Actualizarea va include și o actualizare a ratei de tickrate, pe lângă modificările mai vizuale.

Game Changer


Grenadele de fum sunt acum obiecte volumetrice dinamice care interacționează cu mediul și reacționează la iluminare, focuri de armă și explozii.

Gameplay-ul


Grenada de fum are acum capacitatea de a interacționa cu alte evenimente de joc, creând noi oportunități. Gloanțele și grenadele HE pot împinge fumul pentru a îndepărta pentru scurt timp liniile vizuale sau pentru a extinde ocluzia.

Reviziuire completa la harti


Hărțile revizuite au fost complet reconstruite de la zero, utilizând toate noile instrumente și funcții de randare Source 2.

harta OVERPASS

Hărți Touchstone


Hărți clasice cu baze solide pe care jucătorii le pot folosi pentru a evalua schimbările de joc de la CS:GO la Counter-Strike 2. Acestea au îmbunătățiri la iluminare și citirea personajelor, dar altfel nu au fost modificate.

harta DUST II

Instrumente Source 2


Instrumentele și funcțiile de randare Source 2 vor fi disponibile pentru creatorii de hărți ale comunității, pentru a facilita construirea, experimentarea și repetarea. Și rămâneți pe fază pentru Atelierul de articole Source 2, care va fi disponibil mai târziu în testul limitat.

Itemele dvs. intr-o lumina complet noua


Adu-ți întregul inventar CS:GO cu tine la Counter-Strike 2. Nu numai că vei păstra fiecare item pe care l-ai adunat de-a lungul anilor, dar toți vor beneficia de iluminarea și materialele Source 2.

Pe lângă suportul pentru modelele și finisajele vechi, toate armele stoc au fost îmbunătățite cu modele de înaltă rezoluție, iar unele finisaje de arme profită de aceste modele noi.

Urmeaza mult mai multe


Testul limitat evaluează doar o mica parte de caracteristici ale lui Counter-Strike 2, astfel încât problemele majore să poată fi rezolvate înainte de vară. Dar mai sunt multe de urmat. În doar câteva luni, Valve va dezvălui toate detaliile Counter-Strike 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !