Cântăreața/actrița de pe platoul de filmare de la Joker: Folie à deux

Paparazzi i-au filmat anterior pe cântăreață/actriță în filmarea sequelului – iar regizorul Todd Phillips a împărtășit o fotografie de Ziua Îndrăgostiților cu Gaga și Joaquin Phoenix închizându-și ochii – dar acele fotografii au surprins-o pe Gaga doar în rolul ei de pre-vilan de Dr. Harleen Quinzel, un psihiatru din închisoare însărcinat să-l trateze pe Arthur Fleck din Phoenix.

Fotografiile de sâmbătă, surprinse în afara clădirii Curții Supreme a statului New York, pe fondul unei scene cu o armată de figuranți, o arată pentru prima dată pe Gaga în costumul Harley Quinn.

După cum au subliniat rețelele sociale, aspectul lui Gaga – oricum în această scenă – are mai multe în comun cu Harley Quinn din emisiunea de scurtă durată Birds of Prey din 2002 decât interpretarea maximalistă cu lilieci pe care Margot Robbie a adus-o recent la mare. ecran.

Primul film Joker a fost un succes uriaș, devenind filmul cu rating R/Nerecomandat sub 15 ani cu cele mai mari încasări din istorie.

La premiile Oscar din 2020, filmul le-a câștigat pe două dintre ele – Phoenix pentru cel mai bun actor și Hildur Guðnadóttir pentru cea mai bună coloană sonoră originală – dintr-un total de nu mai puțin de 11 nominalizări. În curând, au apărut și speculații privind un sequel al filmului.

Joker: Folie à Deux — subtitrarea unui termen francez pentru o tulburare mentală identică care afectează două persoane diferite — este programată să sosească în cinematografe pe 4 octombrie 2024.

Joker 2 - Joker: Folie à Deux Cast, Release Date, Lady Gaga Role, More  Details - Parade: Entertainment, Recipes, Health, Life, Holidays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !