Inainte si de mult, vestea “Ne vedem in septembrie” nu suna prea bine, dar astazi, Organizatorii Untold au anunțat oficial perioada în care va avea loc UNOTLD 2021.

Anunțul oficial a venit printr-un clip postat pe contul oficial de Facebook si Instagram al UNTOLD.

Oricine vrea să vină la festival trebuie să prezinte  un certificat de vaccinare anti-Covid-19,  dovada că a trecut prin boală și are anticorpi sau să aibă un test PCR făcut cu nu mai mult de 72 de ore înainte. Se poate opta și pentru testarea rapidă, la intrare.

Pe siteul UNTOLD nu sunt publice momentan informațiile privind biletele și abonamentele, doar un formular prin care cei interesați pot cere să fie anunțați când sunt disponibile datele oficiale.

Totuși, organizatorii au anunțat tot astazi, ca fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an. Mai multe informatii si intrebari aveti aici.

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME, pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !