Caine sau pisica? Celebra jucărie Tamagotchi revine din noiembrie

0

 E vorba despre mania Tamagotchi, micul animăluţ virtual pe care trebuia să îl hrăneşti, să te joci cu el şi să îl pui la somn, având mereu grijă să nu moară.

La finalul anilor ’90 si inceputul anilor 2000, o jucarie noua, a cuprins planeta. Iar acum aflam ca este posibil sa revina din luna noiembrie al acestui an.

Jucăria în formă de ou, forma ovala sau patrata, a debutat în 1996, lansată de Bandai, o multinationala japoneza de jocuri video cu sediul în Minato-ku, Tokyo. 83 de milioane de unităţi au fost vândute până acum, iar o nouă versiune va apărea la toamnă.

A hrăni un Tamagotchi se facea prin apăsarea unui buton, iar uneori trebuia să te joci cu el pentru a îl stimula sau a il face fericit.

Dacă nu aveai grijă cum trebuie de el, putea sa moara si trebuia sa incepi de la zero. La noi în România au ajuns mai degrabă clone ieftine din plastic, decât originalul.

Bandai a regândit paradigma produsului, pe care îl împinge în fata acum mai mult ca un smartwatch, un purtabil cu animăluţ digital la pachet. În plus, acum avem şi ecran color.

Tamagotchi Smart are control vocal şi tactil şi îţi permite să vorbeşti chiar cu pet-ul tău. Are şi pedometru, ceas digital şi sincronizare cu gadgeturile prietenilor.

Tamagotchi is back again, this time in smartwatch form | Engadget

Sunt şi noi personaje şi stiluri pentru aceşti companioni. Gadgetul va folosi cartele TamaSma Cards vândute separat de Bandai şi care aduc item-e şi personaje exclusive.

Există şi o funcţie care îţi permite să înregistrezi conversaţii cu animalul de companie virtual pentru a crea o conexiune mai puternică cu el.
Un Tamagotchi Smart original ar putea ajunge chiar pe la 400-500 de lei, iar unul clonat de plastic poate pe la vreo 200 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !