Microsoft 11, o combinatie de 10 cu MacOS

0

Microsoft a anunțat o nouă versiune de Windows, denumită Windows 11.

Acest eveniment special Windows începe la 11:00 ET, iar invitația include o fereastră care creează o umbră cu un contur care arată ca numărul 11.

Ne așteptăm ca Windows 11 să includă o nouă interfață cu utilizatorul, un nou magazin Windows și multe altele. Vom acoperi întregul eveniment intr-un alt articol, dar iată un rezumat al așteptărilor pe care le vom vedea.

O parte a noii interfețe Windows 11.

O NOUA INTERFATA WINDOWS

Știm de luni de zile că Microsoft lucrează la îmbunătățirea interfeței de utilizare a Windows și se pare că majoritatea vor apărea în Windows 11. O versiune filtrată a sistemului de operare include un design actualizat, cu un nou meniu Start care apare acum centrată pe bara de activități.

Este foarte asemănător cu ceea ce am văzut în Windows 10X, pe care Microsoft l-a anulat în favoarea aducerii unor părți ale sistemului de operare în versiunea principală a Windows.

Versiunea 10X a Windows a fost inițial construită pentru dispozitive cu ecran dual, dar Microsoft a pus acum aceast proiect în așteptare.

UN NOU MAGAZIN WINDOWS

De asemenea, anticipăm că Microsoft va petrece timp vorbind despre noua sa abordare a magazinului în Windows 11.

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella,

„Actualizări semnificative” pentru Windows, care se vor concentra asupra oportunității economice pentru dezvoltatori și creatori. „Vom crea astăzi mai multe oportunități pentru fiecare dezvoltator Windows și vom întâmpina fiecare creator care caută cea mai inovatoare, nouă platformă deschisă pentru a construi și distribui și a genera bani din aplicații”,

a spus Nadella luna trecută.

O ACTUALIZARE GRATUITĂ

Ne așteptăm ca Windows 11 să fie un upgrade gratuit pentru orice computer care rulează Windows 10 chiar acum. Microsoft s-a concentrat puternic pe upgrade-uri gratuite la Windows 10 în perioada de lansare și nu ar avea sens să înceapă brusc să încaseze pentru Windows 11.

Microsoft realizează majoritatea veniturilor sale din Windows prin licențe OEM sau comerciale, deci un upgrade gratuit la Windows 11 pentru consumatori pare a fi o idee proasta.

Evenimentul cu „următoarea generație” a Windows-ului de la Microsoft are loc la sfârșitul acestei săptămâni, pe 24 iunie la ora 18:00, ora Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !