Organizatorii au anunțat primul val de artiști ce vor urca pe scena festivalului. Este vorba de David Guetta și Martin Garrix. 

Alături de ei, sunt confirmați și Dimitri Vegas & Like Mike, ce au fost nelipsiți de la UNTOLD, încă de la prima ediție, din 2015. DJ-ii Steve Aoki, Alok și Afrojack vor veni și ei la festival în 2021, precum și DJ Snake, Lost Frequencies, Above&Beyond, Benny Benassi și Martin Solveig.

 Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta în acest an pe The Script, Parov Stelar și pe rapper-ul american TYGA, care vine pentru prima dată pe scena principală UNTOLD.

Bilete UNTOLD 2021:

  • Combo Package (bilet + cazare) – începând de la 450 de euro
  • Abonament VIP – 399 euro + taxe
  • Abonament General Access Basic – 159 euro + taxe
  • Abonament General Access Flexi – 174 + taxe
  • Bilet zi VIP – 169 euro + taxe
  • Bilet zi – 69 euro + taxe

Dar mai multe informatii legate de bilete pe Untold.com

La scenele secundare, unde răsună genurile muzicii underground, vor fi prezenți unii dintre cei mai ceruți artiști din lume. Scena Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, îl așteaptă pe maestrul Paul Kalkbrenner LIVE, care în pandemie a lansat EP-uri și single-uri noi, dar si multi altii, ca DubFX sau Rudimental.

Reguli de acces UNTOLD 2021:

Reprezentanții UNTOLD au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care demonstrează siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi. 

De asemenea, Uniunea Europeană va aproba de la 1 iulie Certificatul Verde – Covid 19 care asigură aceleași 3 condiții: vaccin, certificat anticorpi sau test negativ (antigen sau PCR).

 Experiența, rigurozitatea și seriozitatea organizatorilor UNTOLD, alături de măsurile de maximă siguranță propuse, fac din evenimentul de la Cluj-Napoca cel mai sigur loc public din România în care se pot afla oamenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !