De asemenea, Sony este acum un investitor minoritar în Discord …

PlayStation este acum in parteneriat cu Discord, popularul serviciu de comunicații online, cu promisiunea că „va aduce experiențele Discord și PlayStation mai aproape pe consolă și mobil începând de la începutul anului viitor”.

Detaliile despre ceea ce ar presupune de fapt sunt putine, iar anunțul Sony spune doar că cele două companii „lucrează din greu la conectarea Discord cu experiența ta socială și de joc în rețeaua PlayStation”.

Indiferent dacă asta înseamnă că o aplicație Discord completă vine pe consolele PlayStation sau o integrare mai limitată (cum ar fi conectarea conturilor PSN și Discord pentru a discuta mai ușor cu prietenii de pe platformă), nu a fost încă anunțat.

Ca parte a noului parteneriat, Sony investește, de asemenea, o sumă de bani nespecificată în Discord ca parte a rundei sale de investiții din seria H ca investitor minoritar.

Discord este una dintre cele mai mari comunități online, în special pentru pasionații de jocuri, cu peste 140 de milioane de utilizatori activi din decembrie 2020.

Compania ar fi fost în discuții care urmau să fie achiziționate de Microsoft într-un acord de 10 miliarde de dolari la începutul acestui an, desigur, Microsoft are propriile sale avantaje, rulând atât ecosistemele Xbox, cât și Windows, dar a scăpat în repetate rânduri această oportunitate, iar achiziția Discord ar fi putut fi piesa lipsă care a legat totul.

Această lucru a zburat, desigur, și în timp ce discuțiile de achiziție ale Microsoft au apreciat Discordul la aproximativ 10 miliarde de dolari, se pare că aplicația de chat în creștere a decis că ar prefera să zboare gratuit cu un IPO și să încerce să devină platforma vocală dominantă peste tot, dar aceste discuții par să s-au încheiat, Discord a decis să rămână în schimb o companie independentă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !