Unele dintre cele mai bune filme, pe care sa le vezi in carantina.

1

La ce filme sau seriale te poti uita in carantina, in cazul in care nu le-ai vazut inca? Noi iti recomandam urmatoarele …

The Founder 

The Founder este un film american de comedie-dramă biografic din 2016 regizat de John Lee Hancock și scris de Robert Siegel.

În rolul principal al lui Michael Keaton, în rolul omului de afaceri Ray Kroc, filmul prezintă povestea creației sale a lanțului de restaurante fast-food McDonald’s.

Nick Offerman și John Carroll Lynch sunt co-star în rolul fondatorilor McDonald’s Richard și Maurice McDonald.


The Invisible Man (2020)

Filmul o urmărește pe Cecilia, care primește vestea despre sinuciderea abuzivă a fostului ei iubit.

Când fostul sot abuziv al Ceciliei își ia propria viață și îi lasă averea lui, ea bănuiește că moartea lui a fost o farsă.

Pe măsură ce o serie de coincidențe devin letale, Cecilia lucrează pentru a demonstra că este vânată de cineva pe care nimeni nu îl poate vedea.

Ideea filmului a unui om invizibil, a inceput prin 1933, cand a aparut filmul alb negru “The Invisible man“, un horror.

“Povestea” continua in anul 2000, cand se lanseaza “Hollow man” exact aceeasi idee, un film sci-fi thriller. Când colegii săi de știință nu sunt în stare să-l readucă la normal, el devine în cele din urmă violent și nebun.

27 de ani mai tarziu, un alt film “The Invisible Man” se lanseaza.


Sonic the Hedgehog 

După ce a descoperit un arici mic, albastru și rapid, un ofițer de poliție din orașul mic trebuie să-l ajute să învingă un geniu malefic care vrea să facă experimente asupra lui.

Bazat pe franciza globală a jocurilor de pariuri de la Sega, SONIC THE HEDGEHOG spune povestea celui mai rapid arici din lume în timp ce își îmbrățișează noua casă pe Pământ.

În această comedie de aventuri în acțiune live, Sonic și noul său cel mai bun prieten Tom (James Marsden) fac echipă pentru a apăra planeta de genul rău Dr. Robotnik (Jim Carrey) și de planurile sale de dominare mondială.

Filmul de familie, este de asemenea, jucat de Tika Sumpter și Ben Schwartz ca voce a lui Sonic.

Când primul trailer al filmului a fost lansat în luna mai a anului trecut, fanii “îndepărtatului” arici albastru, rapid au descoperit că trăsăturile faciale ale personajului, inclusiv dinții, erau asemănătoare omului, și proporțiile corpului său nu erau în concordanță cu Sonic cu care au crescut în anii 90.


Sex Education

Sex Education a devenit un succes critic și comercial pentru Netflix, peste 40 de milioane de spectatori au difuzat prima serie după debutul său.

A doua serie a fost lansată pe 17 ianuarie 2020, iar spectacolul va fi reînnoit pentru a treia serie.

Filmul aduce personajele și emoțiike retro subliniind, de asemenea, problemele foarte reale asociate cu numele de spectacol.

În timp ce in sezonul 1 ne-a distrat cu multe povești oneste și inconfortabile despre sexualitatea adolescenților în devenire, sezonul 2 a devenit și mai real și a făcut și mai mult o declarație abordând lucruri precum plăcerea feminină, consimțământul, asexualitatea, sexul anal și epidemia de dezinformare în jurul bolilor bolii.

Este oarecum hilar și emoționant și puternic, în același timp, ceea ce îl face un lucru absolut obligatoriu pentru 2020.


Love Is Blind

Serialul aduce 30 de single-uri din Atlanta într-un set special conceput pentru întâlniri „oarbe” – bărbații și femeile trăiesc în cartiere separate și merg la întâlniri, unde sunt despărțiți de un perete de sticlă și se aud doar unii pe alții vorbind.

După zece zile de întâlnire, participanții trebuie fie să se angajeze cu cineva pe care nu au pus niciodată ochii pe ei sau nu au plecat acasă.

Dacă aleg să se “angajeze”, doar atunci se întâlnesc în persoană, iar cele trei săptămâni de numărătoare inversă incepe până la nunta lor!

Ce ar putea merge greșit? Este un vârtej de dramă, tensiune și nebunie adevărată, ca orice bun reality show de întâlniri.

Spoiler: foarte puține sfârșite fericite vin din întâlnirea în acest fel, dar o bună parte de divertisment este.McMillions 

Povestea bizară despre cum un om a furat 24 de milioane de dolari de la McDonald’s

Un raport detaliat al înșelătoriei jocului Monopoly din McDonald’s în anii 1990, așa cum au spus participanții la caz, inclusiv castigatorii și agenții FBI implicați.

Serialul a avut premiera pe 3 februarie 2020 pe HBO.

1 thought on “Unele dintre cele mai bune filme, pe care sa le vezi in carantina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !