Epic Games ofera gratis, 2 jocuri, vechi dar bune …

Daca nu ati jucat niciodata Stanley Parable, Epic Games va ofera sansa aceasta. Totusi, cu cat stiti mai putin despre joc, cu atat va fi mai placut.

Lansat in 2013, este un joc de explorare care are un continut cu o narativa amuzanta si vei fi pus in fata unor alegeri.

Imagini pentru stanley parable

Watch Dogs pe de alta parte, este un titlu high-profile care urma sa rupa gura targului cand a fost lansat in 2014.

Chiar daca a fost fail in momentul lansarii din cauza faptului ca arata complet diferit fata de prezentarea de la E3, in timp, jocul a devenit decent

A fost nevoie de un sequel pentru a implini visul de GTA cu hackeri, dar si primul joc este un titlu notabil. 

Ubisoft a lansat de curand Watch Dogs:Legion, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One și Google Stadia. Acesta este cel de-al treilea joc din seria Watch Dogs, precum și continuarea de la Watch Dogs 2.

El poate fi cumparat de pe Uplay dar si de pe alte magazine online de jocuri.

Characters in Watch Dogs Legion

Jucătorul preia controlul filialei locale a grupului de hackeri numit DedSec, care își folosesc abilitățile de calculator pentru a se opune regimului autoritar.

Jocul introduce mai multe modificări în joc, inclusiv o listă de personaje de jucător selectabile.

Watch Dogs Legion a fost întâmpinat de recenzii pozitive din partea fanilor și criticilor, care au lăudat stilul inovator al jocului.

Ambele jocuri vor fi disponibile incepand cu 19 Martie si le puteti descarca pana pe data de 26 Martie si vor fi ale voastre permanent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !