A patra ediție de Bucharest Gaming Week 2020 a fost anuntata

0

A patra ediție a Bucharest Gaming Week, evenimentul dedicat industriei de game development și pasionaților de jocuri video din România, a fost anuntata de catre organizatori

Începând cu ediția a patra a Bucharest Gaming Week, evenimentul central va curpinde și o zonă dedicată părinților cu copii cu vârste între 4 și 12 ani.

Pe langă jocuri dedicate întregii familiei, părinții și copiii vor interacționa cu numeroase proiecte de educare și învățare prin gamificare.

Deja celebrele săli ale Palatului Parlamentului, Unirii, Take Ionescu și I.I.C Brătianu vor fi deschise gamerilor care îi vor întâlni pe cei mai populari streameri și vloggeri din România.

Vor putea fi descoperite proiectele la care lucrează studiourile de game development locale, vor participa la numeroasele competiții organizate de parteneri și vor urmări cele mai tari competiții de esports.

Primele nume anunțate pe scena Bucharest Gaming Week vor fi creatori de conținut importanți din sfera gaming-ului: Maximilian Ioan, Lectură de la A la Z, Bercea, Ovidiu Ovvy Pătrașcu, Bobospider și IceManLucky.

Lista invitaților se va actualiza în următoarele luni, câteva nume fiind prezente în premieră la Bucharest Gaming Week.

La evenimentul central, vizitatorii vor putea juca peste 40 de titluri: cele mai noi jocuri lansate de marii publisheri mondiali, titluri celebre competitive, dar și cele mai noi creații lansate de studiourle românești în ultimii doi ani.

Primele titluri din line-up sunt Call of Duty: Warzone, League of Legends, Apex Legends, Counter Strike:Global Offensive, Fornite și PUBG.

Nu va lipsi nici FIFA21, celebrul joc video de fotbal, care începând cu ediția 20 include și Liga 1 din România.

Line-up-ul de jocuri va fi completat în următoarele luni.

Pe parcursul celei de-a patra ediții, Bucharest Gaming Week va continua misiunea de a promova și a pune în lumina reflectoarelor industria dezvoltatoare de jocuri video din România, o industrie în plină ascensiune, cu peste 100 de studiouri, 6000 de angajați și o cifră de afaceri de 188,5 milioane de dolari raportată pentru anul 2018.

Astfel, în săptămâna 19-25 octombrie, o serie de evenimente în diferte locații din București va aduce mai aproape de publicul larg și de tinerii care vor să urmeze o carieră în această industrie toate realizările și oportunitățile acestui sector: expoziții cu artă din jocurile video românești, workshop-uri de game design dedicate liceenilor și studenților, workshop-uri de gaming content dedicate creatorilor de conținut aflați la început de drum și multe alte activități.

Evenimentul central va fi pe 24-25 octombrie 2020 la Palatul Parlamentului. Mai multe detalii in curand pe pagina evenimentului.

Este posibil ca imaginea să conţină: noapte şi text

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !