Travis Scott vine la Beach, Please 2024

0

Superstarul muzical Travis Scott se alătură lineup-ului exploziv al evenimentului Beach, Please pentru un spectacol memorabil în 2024.

În mijlocul unei așteptări crescânde și a unei anticipări fervente, evenimentul de vară Beach, Please! se pregătește să își încânte fanii cu o surpriză extraordinară – superstarul muzical Travis Scott va fi prezent pe scena principală în acest an.

Cu energie incendiară și ritmuri hipnotizante, Travis Scott promite să transforme această ediție a festivalului într-o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

Cunoscut pentru hiturile sale explozive și spectacolele live pline de intensitate, Travis Scott a câștigat rapid inimile publicului cu abordarea sa inovatoare și fuziunea distinctivă de rap și trap. Cu piese precum “FE!N“, “SICKO MODE“, “Goosebumps” și “Highest in the Room“, Travis Scott a reușit să cucerească clasamentele muzicale și să atragă milioane de fani din întreaga lume.

Pentru cei care au visat mereu să îl vadă pe Travis Scott în acțiune, Beach, Please 2024 este o oportunitate unică in Romania, de a-i experimenta energia contagioasă și de a se alătura unei mulțimi entuziaste pentru o noapte de neuitat.

Printre artiştii confirmaţi până acum se număra Anitta, 6ix9ine, Trippie Red şi City Morgue, dar şi Yeat, Don Toliver, Lil Pump şi Chief Keef.

Biletele vor fi disponibile într-o cantitate limitată începând cu data de 25 aprilie, ora 19:00. Fanii care doresc să participe la acest eveniment unic sunt sfătuiți să acționeze rapid pentru a-și asigura accesul.
Mai multe informatii si bilete pe https://beach-please.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !