Persoane necunoscute au luat cu asalt scena în timpul meciului turneului Major de CS2

0

Ultimul meci din sferturile de finală s-a oprit din cauza unui grup agitat de membri ai publicului.

Primul campionat major Counter-Strike 2 din 2024 și al douăzecilea Counter-Strike Major în general are loc la Copenhaga în perioada 17-31 martie, organizat de catre PGL.

În timpul meciului din sferturile de finală dintre echipele MOUZ și G2 Esports, a avut loc un eveniment foarte neașteptat și șocant.

Mai multe persoane necunoscute s-au repezit pe scena unde se jucau echipele. Potrivit jurnaliştilor, aceştia intenţionau să atace jucătorii, iar două persoane au fost deja arestate.

Meciul dintre echipe a trebuit oprit, iar pauza a durat o jumătate de oră.

La turneul PGL Major Copenhaga 2024, 24 de echipe vor concura în turnee regionale de calificare cu un fond de premii de $1.250.000 .

Acesta este al patrulea eveniment major din Counter-Strike organizat de PGL, după PGL Major: Kraków 2017, PGL Major Stockholm 2021 și PGL Major Antwerp 2022. Campionii majori în vigoare sunt Team Vitality, care a câștigat primul lor campionat la Blast Paris Major 2023.

Professional Gamers League (PGL), fondată în jurul anului 1997, a fost una dintre primele ligi profesionale de eSport de jocuri pe computer .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !