Scena Eurovision 2024 este pregătită pentru Malmö!

0

Radiodifuzorul suedez SVT a dezvăluit scena impresionantă de la Malmö Arena, pe care vor fi interpretate cele 37 de melodii ale Eurovision Song Contest 2024.

Joi, 25 aprilie, a fost aratata scena celui de-al 68-lea Eurovision Song Contest, deoarece SVT a fost gata să dezvăluie rezultatul a aproximativ 6 luni de lucrări de proiectare, construcție și înfrumusețare.

Scena din Malmö Arena este acum pregătită și gata să-i întâmpine pe cei 37 de artiști (fara Romania) care concurează la concursul 2024, repetițiile Eurovision începând în dimineața de sâmbătă, 27 aprilie.

Cuburi LED mobile, podelele LED, lumina, tehnologia video și scenă se vor combina pentru a crea câteva variații spectaculoase în arenă, în timp ce scena este plasată chiar în mijlocul publicului, în formă de cruce, creând o experiență unică de 360 ​​de grade care publicul și telespectatorii vor avea experiență în luna mai.

În interiorul Malmö Arena, scena se află printre 2.168 de corpuri de iluminat, fiecare dintre ele având o sursă LED sau laser. Au fost necesare 4 săptămâni de preprogramare pentru ca luminile să fie în starea finală în care se află astăzi.

Atârnate de tavan, avem cele 5 cuburi LED, contribuind cu 460 de metri pătrați din acel efect LED de care vom fi uimiți în timpul celor trei Live Show.

Și cu acele cuburi, 204 de tone de echipament tehnic sunt suspendate de plafonul Malmö Arena, poziționate și mutate printr-un palan cu 196 de viteze variabile.

Va exista o echipă de management de scenă de 6 persoane în Malmö pentru cele trei spectacole live. Pentru a-i ajuta, există un echipaj de scenă suplimentar de 36 de persoane.

Vor avea la dispoziție doar 55 de secunde pentru a pune scena în poziția perfectă pentru fiecare dintre cele 37 de melodii, punand recuzita necesară pe scenă și simultan, scoțând recuzita anterioară. Aceste mișcări au fost atent coregrafiate și repetate, la fel ca orice altceva din spectacolele live ale celei de-a 68-a ediții Eurovision Song Contest.

Puteți asculta toate cele 37 de cântece ale Eurovision 2024 mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !