Inca putin pana la concertul Coldplay din Bucuresti!

0

Celebrul grup va susține două concerte la București, în cadrul turneului Music of the Spheres World Tour. Spectacolele vor avea loc pe Arena Națională pe 12 și 13 Iunie 2024.

Acesta va fi primul concert al trupei Coldplay în România, un eveniment mult așteptat de fanii din țară. Turneul promovează cel de-al 9-lea album al trupei, lansat în octombrie 2021.

Biletele pentru concertele de la București au fost puse în vânzare pe 20 Septembrie 2023 și s-au epuizat rapid, demonstrând interesul major al publicului român pentru muzica trupei Coldplay.

Un spectacol grandios, cu un mesaj important.

Concertele de la București promit a fi spectaculoase, pline de energie și emoție. Coldplay este cunoscută pentru show-urile sale elaborate, cu lumini, lasere și efecte pirotehnice uimitoare.

Pe lângă muzica de excepție, Coldplay transmite și un mesaj important prin intermediul turneului Music of the Spheres World Tour. Trupa se angajează să reducă la minimum impactul asupra mediului al concertelor sale și promovează sustenabilitatea.

O experiență de neuitat pentru fanii români

Concertele Coldplay de la București se anunță a fi o experiență de neuitat pentru fanii români.

Din păcate, biletele pentru ambele spectacole s-au epuizat.

Organizatorii evenimentului

Concertele de la București sunt organizate de EMagic și Live Nation, doi dintre cei mai mari promotori de evenimente din lume. EMagic are o vastă experiență în organizarea de concerte de talie mondială în România, aducând nume celebre precum Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers și Ed Sheeran. Live Nation este un gigant global în industria muzicală, cu o portofoliu impresionant de artiști și evenimente.

Despre Coldplay:

Coldplay este o trupă britanică de rock formată în 1996 în Londra. Trupa este formată din Chris Martin (voce, pian), Jonny Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) și Will Champion (tobe). Coldplay a lansat nouă albume de studio, toate având un succes comercial și critic considerabil. Trupa a câștigat numeroase premii, inclusiv șapte premii Grammy. Coldplay este una dintre cele mai populare trupe din lume, cu peste 100 de milioane de albume vândute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !