Primul telefon pliabil al lui OnePlus vine pe 19 octombrie

0

OnePlus Open este programat să sosească pe 19 octombrie, iar aceasta este prima noastră privire oficială asupra telefonului în stil pliabil.

Într-o imagine oficială de teaser furnizată lui The Verge, pare a fi un design relativ subțire, cu cel puțin o caracteristică preferată de fani: un glisor de alertă în trei etape.

Președintele și COO OnePlus, Kinder Liu, nu se sfiește de potențialul telefonului. Într-o conversație purtată prin translator cu The Verge la sfârșitul lunii trecute, el ne-a spus că va „aduce experiența pliabilă la noi culmi”.

Este o afirmație importantă pe care trebuie să o faci cu privire la prima ta intrare pe o piață în care Samsung a dominat de ani de zile, dar conform lui Liu, acest dispozitiv – pe care compania-mamă Oppo îl va lansa sub un alt nume – a venit de mult.

„Ca să fiu sincer, ne gândim de ceva vreme să lansăm un pliabil. Ne-am petrecut ultimii doi ani cercetând și dezvoltăm prototipuri și am vrut să-l lansăm mai devreme. Cu toate acestea, în stadiile incipiente, am întâmpinat provocări tehnice.”

El ne spune că compania nu a vrut să se grăbească pe piață și a întârziat lansarea acestuia până când produsul a fost complet gata. Fără îndoială, au fost multe de învățat în ultimii ani din dezvoltarea seriei Oppo Find de telefoane pliabile, care nu au fost lansate în afara Chinei.

Dar întrebarea de 1.800 de dolari este, oare lumea chiar vrea telefoane pliabile? Punctul de vedere sceptic – împărtășit de cofondatorul OnePlus, Carl Pei – este că impulsul pentru pliabile provine de la producători, nu de la nevoile clienților.

Liu ne spune că echipa sa a avut o credință similară în trecutul recent: „Acum doi ani, când am început să cercetăm această categorie de produse, am avut o idee similară. Am făcut multe cercetări și analize pentru că am vrut să ne asigurăm că aceasta este o cerere reală din partea utilizatorilor.”

El spune că oamenii vor să facă lucruri pe ecran mare cu telefoanele lor și consideră că opțiunile pliabile actuale nu satisfac pe deplin nevoile utilizatorilor. Dispozitivele „grele” și „groase” prezintă prea multă frecare pentru persoanele care le folosesc.

„Știm că, dacă vrem să aducem pe piață un pliabil, trebuie să îl facem mai convenabil pentru utilizatori și să eliminăm această frecare”, spune el și numește formatul OnePlus Open ușor și subțire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !