James Hype a adus pentru prima dată show-ul Stereohype la București

0

Sâmbătă seara, Bucureștiul s-a bucurat de o premieră mondială: primul show Stereohype adus de James Hype la Laminor Arena…

cel mai nou și spectaculos spațiu de evenimente din București, un loc industrial, multifuncțional, futurist, conceput pentru concerte, târguri, conferințe.

Peste 3000 de oameni au venit să se bucure de super seturile R3wire, Tita Lau și James Hype. Acesta din urmă a avut un set de două ore, din care nu au lipsit hiturile ”Ferrari”, ”Disconnected”, precum și noul single pe care îl va lansa cu Justin Timberlake. În plus, cea de-a treia oră de show a fost alături de Tita Lau, logodnica lui, un set plin de energie, spre bucuria fanilor prezenți la eveniment.

James Hype este considerat astăzi unul dintre cei mai buni DJi din lume și a demonstrat acest lucru prin toate reușitele de până acum: single-urile sale cumulează sute de milioane de stream-uri și sunt ascultate la toate festivalurile și cluburile din întreaga lume, iar piesele cele mai de succes au obținut premii
importante. Ceea ce îl face diferit pe James Hype este performance-ul său live care captivează milioane de fani din întreaga lume.

Ca urmare a ascensiunii sale fulgerătoare din ultimii ani, artistul britanic a fost inclus în line-up-ul celor mai prestigioase festivaluri din lume: Tomorrowland, Electric Daisy Carnival, Lollapalooza, Creamfields, Ultra Music Festival, ADE, Mysteryland și altele.

James Hype continuă să fie unul dintre cei mai prolifici remixeri din lume, cu remixuri foarte apreciate de artiști de top precum Ed Sheeran, Meduza, Tiesto și Bruno Mars. Capacitatea lui James Hype de a crea și produce melodii captivante, precum „More Than Friends”, „You Give Me a Feeling”, „Afraid” și super hitul „Ferrari”, a fost fundamentală pentru succesul și popularitatea sa.


Cu o săptămână înainte de evenimentul Stereohype, Laminor Arena s-a bucurat de un alt show memorabil, Refresh Your Music, care i-a avut ca invitați speciali pe Meduza, Spike, Andia și Mario Fresh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !