Neversea 2024: A șasea a celui mai mare festival de pe litoral

0

A șasea ediție Neversea, cel mai mare festival de muzică de pe litoralul românesc, va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024, transmit organizatorii pe site-ul oficial al festivalului. 

“Ediția 2023 a festivalul Neversea a oferit un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de muzică, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup”

amintesc organizatorii despre succesul ediției de anul acesta.

Cele patru zile și nopți de distracție nu au trecut neobservate nici pe plan internațional: Neversea a urcat 10 locuri în clasamentul Top 100 Festivals, al publicației britanice DJ Magazine. 

DJ Magazine, una dintre cele mai longevive și populare publicații din lume în domeniul muzicii electronice și a DJ-ilor, menține un clasament anual al popularității celor mai mari festivaluri din lume, iar poziția fiecărui eveniment în ierarhie este stabilită în baza voturilor cititorilor. 

În acest an, Neversea a ajuns pe locul 41, un avans de 10 locuri față de anul trecut. Doar două alte festivaluri din România mai figurează pe lista DJ Mag: Saga, pe locul 71 și Untold, pe locul 6.

Prețul biletelor pentru ediția 2024 pornesc de la 99 de euro (fără taxe) pentru un abonament General Acces, valabil pentru toate cele patru zile, dar fanii festivalului pot primi în această perioadă un voucher de 100 de lei pentru achiziționarea unui abonament – câtă vreme se înregistrează și completează un formular pe platforma oficială a evenimentului, specifică organizatorii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !