Nici nu s-a terminat anul si deja au fost anuntate 4 festivaluri masive in Romania !

Incepem in ordinea cronoligica pentru cele mai mari festivaluri din Romania !

SAGA Festival 2022

SAGA Festival 2022, București, Romania 3-5 Iune 2022

Festivalul SAGA este un festival de muzică EDM inovator care revine în capitala României, București, pentru a doua ediție în 2022. Organizatorii au anuntat chiar si o noua locatie pentru evenimentul in Iunie si anume, Arena Nationala din Bucuresti.
Pe site-ul evenimentului gasiti mai multe detalii.

Saga Festival x Media Network Romania

Neversea Festival 2022

După doi ani de așteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanța de cei mai buni artiști ai lumii. Neversea isi deschide portile 7 iulie 2022 – pana pe 10 iulie 2022

Până la dezvăluirea line-up-ului din 2022, cei care își doresc să evadeze pe The Island of Dreams pot achiziționa abonamente deja, mai multe detalii pe site-ul evenimentului

Untold Festival 2022

UNTOLD își va deschide porțile în 2022, între 4 și 7 august.  Fanii se pot înregistra pe untold.com/register pentru a fi primii care își achiziționează intrarea în tărâmul magic anul viitor. Primele abonamente s-au epuizat deja.

Summer Well 2022

Summer Well 2022 se va desfășura la Domeniul Știrbey din Buftea în perioada 12-14 august. Primul headliner anunțat este trupa britanică Arctic Monkeys.

Arctic Monkeys vine la Summer Well în 2022 - Revista Biz - prima revistă de  afaceri din România

La care dintre festivaluri ne vedem?

Dar mare atentie pana atunci, pentru a participa in siguranta la festivaluri sau orice eveniment, este necesar sa aveti grija de voi si sa evitati contactul strans cu ceilalti – evita strangerea mainii, imbratisarile si saruturile.

Alege sa dai un telefon daca doresti sa iei legatura cu persoanele dragi sau sa ii vezi folosind mijloacele tehnice disponibile. Evita aglomeratia, in special in spatiile slab ventilate. Riscul de expunere la virusuri respiratorii, cum ar fi noul coronavirus, poate creste in spatii aglomerate, inchise, cu circulatie slaba a aerului, daca exista persoane bolnave (si asimptomatice) in multime.

Pastrati o distanta de 2 metri fata de persoane atunci cand esti nevoit sa iesi din casa (de exemplu, la cumparaturi, la farmacie, in transportul in comun). Cu cat este mai mare distanta, cu atat este mai greu pentru virus sa se raspandeasca.
Informeaza-te sigur despre vaccinul anti-covid numai de la Stirile Oficiale si RoVaccinare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !