Primul mare eveniment Samsung Unpacked 2022 începe …

maine 9 februarie, Samsung găzduind un stream live pentru Galaxy Unpacked 2022.

Nu există niciun cuvânt concret despre ceea ce anunță compania acolo, dar nu este de mirare daca acest eveniment va servi drept lansare pentru Samsung Galaxy S22 și Galaxy S22 Ultra.

Am văzut deja o mulțime de leaks pentru seria de telefoane emblematică Galaxy S22, dar suntem încă încântați să vedem ce zvonuri se adeveresc odată ce Unpacked începe.

Nu este tot ce ne așteptăm de la evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2022 din 9 februarie.

Leak-urile au crescut și pentru tableta Galaxy Tab S8 și am putut vedea trei modele anunțate în timp ce Samsung încearcă să lupte cu iPad Pro.

Este posibil să vedem și accesorii atât pentru S22, cât și pentru Tab S8, dar cum ar fii si noi căști wireless.

Samsung spune că dispozitivele pe care le va prezenta pe 9 februarie vor include un material bazat pe plastice legate de ocean, deoarece încearcă să facă produse mai durabile.

Un informator spune că va exista o versiune de 1 GB a Galaxy S22 Ultra, dar că aceasta poate fi limitată la anumite piețe.

leak

Întrebarea care rămâne atunci este, ce se întâmplă în continuare?

În mare parte, se presupune că Samsung va începe să primească precomenzi pentru orice va fi anunțat la Unpacked în aceeași zi.

În ceea ce privește data lansării Galaxy S22, divulgatorul Ishan Agarwal susține că telefonul va fi pus în vânzare pe 25 februarie.

Samsung spune că va posta un LIVE pe site-ul său pentru Unpacked, dar ne așteptăm să existe și un feed YouTube, linkul care va apărea înainte de evenimentul din 9 februarie ora 17:00 (ora Romaniei) aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !