A fost anunțată cea de-a șasea ediție UNTOLD Festival

0

Aceasta va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august 2020.

Bilete UNTOLD Festival 2020

  • Primele bilete se vor pune în vânzare începând cu miercuri, 20 noiembrie. Până atunci, festivalierii se pot înregistra pe Untold.com

„Fanii festivalului au mai multe opţiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la preţul special de 109 euro plus taxe, din preţul final de 199 de euro plus taxe.

La această variantă de abonament fanii festivalului au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia abonamentului.

După acest termen, deţinătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare. Participanţii au la dispoziţie şi abonamentele General Access Flexi la preţul de 119 euro plus taxe, din preţul final de 214 euro plus taxe.

La această variantă, participanţii au posibilitatea să-şi facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele”, spun organizatorii Untold Festival.

Vor putea fi cumpărate şi abonamentele General Access Risk Free la preţul de 122 euro plus taxe, din preţul final de 216 euro plus taxe, care permite celor care le achiziţionează să realizeze check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia şi îl pot returna cu până la cel puţin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

Mai multe detalii pe Untold.com .

Luni seara la ora 19:30 a fost lansat si aftermovie-ul Untold Festival 2019 care poate fi urmarit mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !