7 filme misto de saptamana asta, pe care sa nu le ratezi

0

L-au “reparat” intr-un sfarsit pe Sonic.

Priveste cele șapte trailere din această săptămână (bine, unul este de săptămâna trecută) mai jos.

SONIC THE HEDGEHOG

Studiourile trebuie să facă față la o mulțime de reacții ale fanilor, adesea din motive greșite.

Dar acesta este unul dintre cazurile în care studioul a fost cu adevărat scăpat – designul original Sonic a fost, fără îndoială, declanșator și bizar.

Săptămâna aceasta, în sfârșit, am aruncat o privire asupra caracterului reproiectat și, hei, pare a fi Sonic! Acum trebuie doar să ne ocupăm de restul filmului.

Vine, ziua de Îndrăgostiților?

HARLEY QUINN

DC realizează o emisiune Harley Quinn pentru serviciul de streaming DC Universe.

Primele câteva secunde ale acestui trailer sunt un memento plictisitor pe care Batman și alte personaje celebre îl vor apărea, dar după aceea, trailerul dă un sentiment mult mai bun modului în care acest personaj este actualizat pentru 2019, cu, de exemplu, o gluma cu HPV neașteptată și responsabilă de la Bane.

Emisiunea iese pe 29 noiembrie.

THE INVISIBLE MAN

Omul Invizibil trebuia să facă parte inițial din „Universul întunecat”, obișnuit condamnat al filmelor monstru clasice interconectate, dar studioul a redus acel efort înapoi după o serie de esecuri.

Acest lucru l-a dus pe Omul Invizibil într-un loc mai puțin fulgerător și probabil mai bun, filmul devenind ceva dintr-un film de groază psihologic despre abuz și eșecul de a crede femeile, cu Elisabeta Moss ca vedetă. (Deși pare foarte sângeroasă și plină de scene de luptă.)

Filmul apare pe 28 februarie.

KNIVES AND SKIN

Noul film al lui Jennifer Reeder este plin de o sumă surprinzătoare de culori strălucitoare și forme prietenoase pentru ceea ce este de fapt un thriller întunecat sub suprafață.

Filmul a obținut recenzii pozitive din festivaluri și apare pe 6 decembrie.

Away

Voi recunoaște că, de la sine, acest trailer nu este atât de captivant – chiar dacă are câteva imagini grozave în el.

Ceea ce face acest lucru demn de verificat este acesta: dacă verificați pagina IMDb pentru Away, veți găsi doar un singur nume: Gints Zilbalodis, care a scris, regizat, editat, marcat și așa mai departe, întregul film.

Vine pe 29 noiembrie.

Seberg

Seberg

Dacă ați luat vreodată un curs de film sau ați petrecut timp în jurul unor persoane care vorbesc despre Colecția Criterii, probabil că ați văzut Breathless și probabil o puteți recunoaște pe Jean Seberg.

Habar n-aveam că, dincolo de cariera ei de film, a devenit o activistă în domeniul drepturilor civile vizată de FBI pentru sprijinul acordat Panterelor Negre.

Este o poveste fascinantă, deși sper că acest film este în fața faptului că face o femeie albă în centrul atenției unei piese în cadrul unei mișcări revoluționare negre.

Apare pe 13 decembrie.

6 UNDERGROUND

Acest film este regizat de Michael Bay.

Întâlnește un nou tip de erou, de acțiune.

Șase agenți, total în afara grilei. Și-au îngropat trecutul pentru a putea schimba viitorul.

Filmul apare pe Netflix pe 14 decembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !