Xbox lansează un pachet uimitor inspirat de SpongeBob, ediție specială

0

Xbox, Best Buy, Paramount Game Studios și GameMill își unesc forțele pentru a oferi fanilor SpongeBob SquarePants o nouă modalitate de a juca.

Prin Best Buy Drops pe aplicația mobilă Best Buy, fanii vor avea ocazia exclusivă să aducă acasă un pachet Xbox Series X – Nickelodeon All-Star Brawl 2 Special Edition Bundle, care include o consolă personalizată inspirată de SpongeBob SquarePants însuși, arătând simbolul său, un zâmbet, uniformă Krusty Krab și brațe extatice.

În plus, pachetul conține un controler wireless Xbox cu SpongeBob și toți prietenii săi subacvatici preferați, inclusiv Squidward, Gary și Mr. Krabs, într-un colaj colorat de personaje de desene animate, precum și o descărcare a jocului Nickelodeon All-Star Brawl 2. .

O cantitate limitată de aceste pachete va fi disponibilă pentru cumpărare joi, 7 martie 2024. Pachetul se va vinde la $699 și este disponibil numai în SUA.

Descărcați aplicația Best Buy pentru mobil, asigurați-vă că setați o notificare și acționați rapid; odată ce drop-ul este disponibil, acesta va putea fi obținut doar cât timp rămâne cosul de cumparaturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !