Timp de 3 zile și 3 nopți, cele mai fresh nume din industria românească vor împărți scena cu cei mai mari artiști internaționali.

Pe scena principala, alaturi de Yeat, Wiz Khalifa, Don Toliver, NLE Choppa, Rick Ross si multi altii, urca si cantareata Isis Naija Gaston, sau pe numele ei de scena, Ice Spice.

Ice Spice, este o rapperita americana. Născută și crescută în Bronx din New York, ea și-a început cariera muzicală în timp ce studia la facultate în 2021, după ce l-a întâlnit pe producătorul RiotUSA.

Cantareata a câștigat pentru prima dată o recunoaștere majoră la sfârșitul anului 2022 cu melodia ei „Munch (Feelin’ U)”, care a atins popularitate virală pe TikTok.

După ce a semnat cu 10K Projects într-un proiect aventura cu Capitol Records, ea a lansat single-urile ulterioare „Bikini Bottom” și „In Ha Mood” în promovare pentru piesa ei de debut extinsă (EP), Like..? (2023).

Evenimentul Beach Please 2024 promite să fie un festival epic, plin de muzică, distracție și energie pozitivă, iar adăugarea Ice Spice în lineup-ul deja impresionant confirmă că acest eveniment va fi unic și de neegalat. 

Anul trecut, pe plaja din Costinești au venit Central Cee, 6ix9ine, DaBaby și NLE Choppa, Afrojack, B.U.G. MAFIA, John Newman, Amuly, Ian, Oscar, Azteca, Bvcovia și Marko Glass, M.G.L., Petre Stefan, Killa Fonic, Rava, Puya, Nane, Lil Cagula, Deliric, OG Eastbull și mulți alții.

Beach Please 2024 are loc intre 11 si 13 iulie in Constinesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !