Specificatiile OnePlus 8 au fost dezvaluite

0

Deşi lansarea lui OnePlus 8 şi OnePlus 8 Pro ar urma să fie realizată abia luna viitoare in aprilie, specificaţiile celor două dispozitive ar fi apărut deja pe internet.


Flagship-ul OnePlus 8 Pro ar urma să sosească cu un ecran QHD+ de 6,78 inci, de tip Super AMOLED, cu o viteză excelentă de 120Hz (viteza fiind principalul atu al telefoanelor OnePlus lansate în 2019).

Performanţa va fi asigurată de un Snapdragon 865 5G, cu memorie RAM de 8GB/12GB, de tip LPDDR5 şi o capacitate de stocare rapidă, UFS 3.0, de 128GB sau 256GB.

Interesant este faptul că, dacă aceste specificaţii, dezvăluite de leaker-ul Ishan Agarwal pe Twitter, sunt corecte, OnePlus 8 Pro ar urma să fie primul telefon al producătorului chinez cu un rating IP şi cu capacităţi de încărcare wireless.

Mai exact, smartphone-ul ar urma să fie certificat IP68, şi să poată fi încărcat wireless cu 30W. De asemenea, va avea şi capacitate de reverse wireless charging, însă doar cu 3W.

OnePlus 8

În ceea ce priveşte OnePlus 8, avem de-a face cu un dispozitiv care aduce aminte de cele din gama de anul trecut.

Vine fără încărcare wireless sau certificare de rezistenţă IP, însă cu aceeaşi performanţă de top ca şi fratele său mai mare.

Astfel, procesorul este acelaşi ca pe OnePlus 8 Pro, ceea ce înseamnă că va avea capacităţi 5G, la fel şi stocarea şi memoria RAM, cu o singură excepţie: cea din urmă este de tip LPDDR4X. Bateria este puţin mai mică, având o capacitate de 4300mAh, cu încărcare pe 30W de tip Warp Charge.

Ecranul are 6,55 inci şi este un FullHD+, fiind un pic mai încet faţă de cel de pe OnePlus 8 Pro, cu o rată de refresh de ”doar” 90Hz.

Lipseşte şi o cameră de pe acest model, ansamblul foto fiind alcătuit dintr-un obiectiv principal de 48MP, un ultra wide de 16MP şi, cel mai probabil, un senzor de adâncime de 2MP.

În ceea ce priveşte culorile, ambele modele vor fi disponibile în versiuni negre şi verzi.

OnePlus 8 Pro va avea şi o opţiune albastră, în timp ce OnePlus 8 ar urma să vină într-o nuanţă pe care producătorul o denumeşte Glow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !