Samsung Galaxy Unpacked 2021: La ce sa ne asteptam

0

Samsung a anunțat că evenimentul său Unpacked va avea loc oficial pe 11 august …

Samsung a trimis invitații la un eveniment din 11 august care se așteaptă să fie lansarea Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Nu este anunțat niciun loc, deoarece este un eveniment virtual. Dar totul este stabilit miercuri, 11 august, la 17:00 ora Romaniei.

Compania sud-coreeana este așteptat să anunțe saptamana viitoare până la patru noi dispozitive la marele său eveniment Unpacked. Evenimentul are sloganul „Get ready to unfold”, ceea ce sugerează eventual sosirea Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3.

Pe baza speculațiilor, Galaxy Z Fold 3 nu se va schimba mult față de predecesorul său din termeni de aspect și design. Poate că cea mai mare schimbare care vine la Galaxy Z Fold 3 va fi compatibilă cu Samsung S Pen.

Pentru cea mai lungă perioadă de timp, S Pen a fost limitat la gama Galaxy Note, dar acum Samsung adaugă funcționalitatea stiloului altor smartphone-uri. Cel mai recent model Galaxy S21 Ultra oferă suport pentru stylus.

În același eveniment, Galaxy Z Flip 3 va fi, de asemenea, probabil dezvăluit. Deși poate arăta la fel ca modelul generației anterioare, se zvonește că Samsung va adăuga un ecran ceva mai mare la exterior. Atât Galaxy Z Fold 3, cât și Galaxy Z Flip 3 sunt smartphone-uri pliabile cu prețuri diferite și audiențe țintă.

Există rapoarte care susțin că ambele dispozitive ar trebui să coste puțin mai puțin decât predecesorii lor, deși smartphone-urile pliabile sunt departe de a obține statutul mainstream.

Pe lângă Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 își va face și debutul. Acesta va fi primul ceas inteligent care rulează Wear, noul sistem de operare de la Google și Samsung.

În perioada I / O anuală din mai, Google a anunțat că își combină wearOS-ul cu Tizen de la Samsung. Noua platformă unificată dezvoltată de Google și Samsung va fi axată pe performanțe mai rapide, o durată mai mare de viață a bateriei și comunitatea dezvoltatorilor.


SPOILER

speculatii Galaxy Fold 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !