Din topurile internaționale, pe scena SAGA Festival!

DJ, producător și owner al unui renumit label de muzică dance electronică, Protocol Recordings, Nicky Romero este o forță a industriei muzicale internaționale.

De la hit-urile Toulouse și I Could Be The One la piesa sa #1 în US Dance Radio, Sometimes, feat. DallasK & Xylo, artistul are în portofoliu o discografie impresionantă formată din piese originale, remixuri, co-producții și edituri, care demonstrează capacitatea sa de a evolua în peisajul muzicii electronice ce este într-o continuă schimbare.

În toamna aceasta, publicul se va bucura din nou de muzica lui, de energia debordantă și de un set special, pregătit pentru SAGA Festival, direct din inima capitalei.

“România este o țară specială, cu un vibe fantastic. După mai bine de un an în care am simțit foarte tare lipsa publicului, sunt nerăbdător să aduc la București un show exploziv, la SAGA Festival. Voi fi pentru prima dată în capitala României, iar acesta este încă un motiv să facem din această experiență una de neuitat. Ne vedem în septembrie cu foarte multă energie și chef de distracție”

a spus Nicky Romero.

De la începutul carierei sale, Nicky Romero a fost headliner la festivaluri importante de muzică electronică precum Tomorrowland, Electric Daisy Festival și Ultra Music Festival, iar în toamna aceasta va fi în fața publicului din România, în București, la SAGA Festival.

 Doi dintre cei mai cunoscuți și apreciați DJi la nivel internațional, Oliver Heldens și Robin Schulz, vin în septembrie la SAGA, primul festival de muzică electronică din București.

Au milioane de fani, piesele lor sunt adevărate hituri în întreaga lume, show-urile pe care le creează sunt unice, iar la începutul toamnei vor aduce efervescența muzicii lor publicului din România. 

Oliver Heldens ocupă locul 8 în Top 100 DJ Mag și s-a făcut remarcat prin sound-ul său eclectic. Are numeroase piese no 1, precum Turn Me On și Gecko, și milioane de streamuri pe platformele digitale, fiind unul dintre superstarurile muzicii house.

Robin Schulz este unul dintre cei mai de succes și talentați artiști germani. Hit-ul Waves (feat. Mr. Probz), lansat în 2014, a fost unul dintre primele semne pentru toate lucrurile importante care aveau să se întâmple în cariera DJ-ului. Astăzi, single-urile sale sunt numărul 1 în zeci de țări și au miliarde de vizualizări pe YouTube și streamuri în sute de teritorii.

 “Sunt mândru că am aceiași prieteni și că pot arăta că prin muzică totul este posibil. Mai am încă atâtea de demonstrat și de realizat, atât de multe drumuri pe care să le străbat și obiective de împlinit”

spune Robin Schulz

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate de pe site-ul sagafestival.com.


Despre SAGA Festival

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume. 

Line-up-ul include nume sonore, peste 100 de artiști din muzica electronică și nu numai. Pe scena principală vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Masked Wolf, Mike Williams, Morten, Nervo, Nicky Romero, Oliver Heldens, Regard, Robin Schulz, Salvatore Ganacci, SICKICK, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !