Romania ajunge in sfarsit pe Euro Truck Simulator 2

0

Fanii jocului video Euro Truck Simulator 2 au toate motivele să fie bucuroși, după ce dezvoltatorul Euro Truck Simulator 2, cel mai popular joc video cu camioane, a confirmat apariția Road to the Black Sea.

Noul DLC va urma sa apara exact pe 5 decembrie 2019. Anuntul a fost facut de dezvoltatorul SCS Software.

In trailer-ul de lansare, ne sunt aratate cateva peisaje familiare, precum Castelul Bran si alte constructii pe care orice roman „cum se cuvine” le va recunoaste instant.

Pana si muzica se simte familiara, cu acorduri lautaresti pe care le vei recunoaste foarte rapid si care se imbina perfect cu peisajul.

10.000 de kilometri de drumuri pe care sa poti conduce, de-a lungul a trei tari (Romania, Bulgaria, Turcia) cu 20 de orase importante (printre care Istanbul, Bucuresti si Sofia) si numeroase puncte de interes mai mici si orasele.

Suntem curioși dacă cei de la SCS Software au inclus aglomerația sau gropile din Romania sau chiar si autostrazile foarte mici.

Mașinile, trenurile și tramvaiele controlate de AI, locale în regiune, li se vor alătura căruțe de cai în mediul rural, vor fi 11 companii noi, docuri și industrii pentru afaceri, un feribot vă va transporta și echipamentul dvs. pe Dunăre, și vor fi colectate noi realizări din regiunea Mării Negre.

În ciuda anunțului privind data lansării, pagina „Steam to the Black Sea” nu a fost actualizată încă, așa că nu există în prezent un preț listat, dar ne putem astepta la preturi de 20-25euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !