Casa faimosului YouTuber PewDiePie a fost sparta

0

Casa popularului YouTuber PewDiePie și casa soției sale, Marzia Kjellberg, au fost jefuite de hoti, care au intrat și au furat obiecte de valoare.

Într-o poveste de pe Instagram, Marzia Kjellberg a dezvăluit incidentul și câte dintre obiectele de valoare și bijuteriile sale au fost furate din colecția pe care o avea de ani întregi.

Ea a spus că 90% din obiectele de valoare au fost furate, în povestea ei de pe Instagram.

De asemenea, au furat articole de lux și obiecte speciale pe care Marzia le colectase.

Ea a adăugat că știe că este foarte materialistă și că ar trebui să fie fericită cu ceea ce a rămas, dar nu poate ascunde șocul și tristețea cu tot ce a fost luat, la fel.

În ceea ce privește PewDiePie, acesta nu a vorbit despre jaf și nu a confirmat dacă vreuna din bunurile sale a fost luată de hoț / hoți.

Online, fanii au arătat simpatii cuplului.

Nu există detalii suplimentare despre invazie și nu există nicio indicație dacă poliția are suspiciuni.

PewDiePie, al cărui nume real este Felix Arvid Ulf Kjellberg s-a născut pe 24 octombrie 1989, iar el este un comedian suedez.

Conținutul său video YouTube este format din videoclipuri Let’s Play și emisiuni în format comedic, iar videoclipurile sale sunt realizate în principal din jocuri video de groază și acțiune.

El a înregistrat canalul YouTube în 2010.

În următorii doi ani, canalul său a crescut substanțial, iar în iulie 2012, a ajuns la 1 milion de abonați.

Stilul conținutului video a devenit mai divers pe măsură ce canalul său a crescut și PewDiePie a încărcat vlog-uri, scurtmetraje de comedie, spectacole formatate și videoclipuri muzicale.

Și-a cunoscut soția online și este și un YouTuber care are un canal de machiaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !