Reality Show-ul “Squid Game” de la Netflix ar fi fost raportat un „dezastru inuman”

0

„Toți am fost răniți doar prin acea experiență”

a spus un concurent pentru Variety

Squid Game, drama Netflix din 2021 despre o competiție mortală pentru un premiu masiv în bani, a captat inimile pentru poziția sa critică față de capitalism.

Acum, Netflix creează un spin-off reality show numit Squid Game: The Challenge și se pare că condițiile sale de filmare nu sunt departe de condițiile inumane prezentate în emisiunea originală, mai mulți concurenți vorbind despre mediile de filmare nesigure și susținând că jocul a fost trucat.

Squid Game: The Challenge include 456 de participanți care concurează pentru un premiu masiv de 4,56 milioane de dolari.

În timp ce participanții la viitoarea serie de 10 episoade concurează în jocuri pentru copii similare cu cele din jocul original Squid, Netflix a avut grijă să anunțe telespectatorii că „cea mai rea soartă este să plece acasă cu mâinile goale”.

Why everyone's talking about the Squid Game reality show.

Dar, pe baza mai multor rapoarte, condițiile emisiunii au fost, cel puțin, dificile.

Adunați într-un fost hangar aerian de lângă Londra pentru filmări, participanții neplătiți la spinoff-ul Squid Game s-au confruntat cu temperaturi foarte reci și oboseală – au fost treziți încă de la 3:30 a.m. și au rămas pe platou până la nouă ore, neputând să se miște pentru perioade lungi de timp datorită jocului pe care îl jucau.

Cel puțin 10 participanți s-au prăbușit în prima zi de filmare. Medicii au fost chemați în platou în mod repetat, un concurent chiar referindu-se la platou drept „zonă de război”.

Am înțeles că va fi similar cu serialul Squid Game. Am fi puși în situații incomode, trăind cu 456 de oameni și încercând să facem alianțe. Cu excepția faptului că nu ar exista nicio toleranță față de hărțuire sau hărțuire sau violență fizică sau că ar putea fi ucis. Deci Lumea Reală, dar puțin mai intensă. Așa am înțeles-o.”

a spus participantul.

Tuturor participanților li s-au luat telefoanele și computerele înainte de a fi transportați la locul de filmare, iar bagajele încuiate; li s-a dat un trening pe care să-l poarte, împreună cu șosete, lenjerie intimă și un tricou numerotat de jucător.

În zorii zilei, au fost încărcați într-un autobuz înghețat și transportați la locul de filmare, un hangar enorm pentru avioane; au fost mustrati din nou pentru că au vorbit între ei în autobuz. Temperaturile erau sub îngheț afară și se simțea și mai rece în hangar, a spus participantul; li s-au servit cafea slabă și sandvișuri la micul dejun atât de reci încât se simțeau înghețați. Au așteptat două-trei ore într-o cameră de asteptare cu alți jucători.

Netflix's Squid Game Reality Show was Reportedly an 'Inhumane Disaster'

Regulile au fost în mod clar inconsecvente, a adăugat participantul.

„Oamenii ieșeau și treceau pe lângă mine și spuneau: „Rahatul ăsta este al naibii de trucat. Nu m-am mișcat. Și apoi văd cum oamenii se mișcă nu sunt eliminați.”

Nu a fost într-adevăr un reality show cu jocuri. Era o emisiune TV și, practic, eram figuranți într-o emisiune TV.

a declarat un concurent anonim

După publicarea articolelor de presa, Netflix, Studio Lambert și The Garden au oferit următoarea declarație comună:

Ne pasă profund de sănătatea distribuției și a echipei noastre și de calitatea acestui spectacol. Orice sugestie conform căreia competiția este fraudată sau pretenții de vătămare gravă a jucătorilor sunt pur și simplu neadevărate. Am luat toate măsurile de siguranță adecvate, inclusiv îngrijirea după concurenți – iar un arbitru independent supraveghează fiecare joc pentru a se asigura că este corect pentru toată lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !