Alok, Don Diablo, Salvatore Gannaci , Timmy Trumpet și duo-ul Sofi Tukker vor ajunge la vară la festivalul Neversea.

Unul dintre cei mai excentrici DJ-i din line-up-ul de festivaluri, SALVATORE GANACCI, se întoarce pe scena principală a festivalului Neversea.

În 2019, artistul și-a făcut puternic simțită prezența prin show-ul său original și promite că în 2023 îi va purta pe fanii festivalului într-un carusel de emoții și adrenalină. 

Alok, cel mai urmărit DJ din lume urcă pe Mainstage-ul NEVERSEA

Pentru prima dată pe scena principală a festivalului Neversea va urca ALOK, DJ-ul numărul 4 în lume. Este unul dintre artiștii care a reușit să-și construiască o carieră impresionantă, ocupă locul 4 în clasamentul realizat anual de publicația DJ Mag și are o comunitate uriașă de fani în întreaga lume, cu peste 50 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale.

Este filantrop și e implicat în problemele legate de schimbările climatice, de protejare a mediului și a comunităților indigene și este unul dintre cei mai iubiți DJ-i în Brazilia, iar acest lucru a fost demonstrat încă o dată în cadrul petrecerii de final de an, care a avut loc în Fortaleza, Brazilia. 1,2 milioane de oameni au celebrat intrarea în noul an alături de Alok și invitații săi. 

Olandezul DON DIABLO este unul dintre artiștii care nu cunoaște cuvântul „limită”, este artistul despre care se spune că trăiește în viitor.

Șeful Hexagon a reușit să vândă primul concert NFT din lume, „Destination Hexagonia” cu o sumă uriașă – 1,2 milioane $, a urmat proiectul „HΞXHIBIT III” – o colecție digitală care are corespondență în lumea reală. Această operă digitală a fost vândută unui muzeu care deține opere originale ale unor mari artiști precum Andy Warhol, Keith Haring sau Jean-Michel Basquiat.

Opera lui Don Diablo a fost achiziționată cu suma de 1.2 milioane dolari, fiind pentru prima dată în istorie când o operă de artă în format fizic este atașată unui NFT. În 2022, a avut o expoziție specială, ,,Endless Voyage by Don Diablo”, deschisă la Jasky Gallery în Amsterdam. 

Dacă spui doar excentric nu e de ajuns, pentru că e aproape imposibil să-i descrii aparițiile live.

 SALVATORE GANACCI este acel DJ care iese din ceea ce înseamnă convențional. A lansat piese la care a lucrat cu Sanjin și Jillionaire de la Major Lazer, iar clip-ul oficial pentru „Money in my mattress”, o producție lansată împreună cu Trinidad James, a fost considerat de MTV ca fiind „cel mai ciudat lucru la care să te uiți toată ziua”.

SALVATORE GANACCI 2019

TIMMY TRUMPET înseamnă nebunie pe mainstage și în această vară revine la Neversea. Este singurul DJ din lume care, în 2019, a scris istorie: a pus muzică pentru 22 de secunde în stare de imponderabilitate, gravitație zero – a plutit la propriu, în cadrul unui program derulat cu Agenția Spațială Europeană și germanii de la BigCityBeats. 

Don Diablo, Salvatore Ganacci, Timmy Trumpet vin la Neversea 2023

Mainstage-ul festivalului Neversea va oferi fanilor concerte live cu nume mari din muzica românească: Grasu XXL, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike Live și Ștefania. 

Unii dintre cei mai în vogă artiști ai muzicii trap vor urca pe scena THE ARK

Scena ARK prezintă în 2023 cele mai cunoscute nume din trap, hip-hop, trip-hop și dubstep: Amuly, Azteca, Berechet, Dub FX & Woodnote, Gheboasa, Ian, IDK, Killa Fonic, Macanache, Marko Glass Ft. BVCOVIA, M.G.L., Nane, OG Eastbull, Oscar, Paraziții, Petre Ștefan, Phunk B, Puya, Rava, Șatra B.E.N.Z., Specii și Yny Sebi. Alți artiști vor fi anunțati în perioada următoare.

Abonamente la preț special până pe 11 februarie

Fanii festivalului pot achiziționa acum abonamente pentru cea de-a cincea ediție a festivalului Neversea începând de la 99 de euro plus taxe pentru General Acces și 209 euro plus taxe pentru VIP. Din 11 februarie, prețul unui abonament General Acces va fi de 109 euro plus taxe, iar cel de VIP de 209 euro plus taxe. 

Abonamentele sunt disponibile pe neversea.com/tickets. Festivalul Neversea are loc în perioada 6 – 9 iulie 2023, în Constanța.

Neversea 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !