Primii artisti anuntati pentru Massif Festival 2023 din Brasov

0

Organizatorii au anunțat prima “avalansa” de artiști naționali și internaționali care vor urca pe scenele celui mai nou concept de divertisment de la munte.

Printre aceştia se numără Quintino, Nicky Romero, Kadebostany, B.U.G. Mafia, Inna, Delia, Grasu XXL, Dirty Nano, Pascal Junior, Killa Fonic şi mulţi alţii.

Dimitri Vegas, unul dintre headlinerii ediției de anul acesta, la festivalul Massif, este jumătatea celui mai cunoscut duo de DJ, Dimitri Vegas & Like Mike.

Massif anunță și un live act legendar din România, trupa B.U.G. Mafia, care va susține un concert live pe mainstage-ul festivalului.Momente speciale si inedite

Lupii lui Calancea, unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale ale momentului din Republica Moldova, combină pasajele clasice de folclor cu ritmuri de drum’n’bass într-un sunet nou cunoscut sub denumirea de folclor urban. Lupii lui Calancea vor avea un show special împreună cu Surorile Osoianu.


Pe una dintre scene, vor urca si Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, un moment inedit, nemaiîntâlnit pentru un festival.


Organizatorii au pregatit 7 scene pentru prima editie Massif.

Acestea vor fi amplasate in mai multe locatii din Poiana Brasov.

Prima ediție Massif va avea 7 scene. În zona principală a festivalului, Massif Winter Village, vor fi amplasate 3 scene pe Pârtia Bradu, iar alte 4 scene sunt realizate în parteneriat cu apres ski-urile renumite din stațiune.

Organizatorii vor aduce în premieră o producție specială pentru stațiunea montană, care va completa performance-urile live și show-urile surpriză ale DJ-ilor de pe cele 3 scene:

Mainstage-ul outdoor, scena indoor denumită ,,Greatest of All Time’’ (G.O.A.T.) și Retro Fantesia, scena îndrăgită de la UNTOLD.

Producția de anul acesta include și amplasarea a 4 scene în perimetrul apres ski-urilor din stațiune, recunoscute la nivel European. Organizatorii vor dezvălui curând conceptul și locația scenelor.

ABONAMENTE DISPONIBILE DE LA 79 DE EURO PLUS TAXE

Un nou val de artiști pentru Massif 2023 va fi anunțat în curând. Până atunci, fanii pot cumpăra abonamente de pe site-ul festivalului, bemassif.com, începând de la 79 de euro plus taxe.

Abonamentele disponibile acum pentru Massif 2023, eveniment care are loc în perioada 3-5 martie, sunt următoarele:

  • General Access Basic: 79 euro plus taxe
  • General Access Risk Free: 99 euro plus taxe
  • VIP: 250 euro plus taxe

Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe.

Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar prin proiectul Massif își propun să transforme Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !