Primele bilete pentru festivalul Massif 2023

0

Joi, 10 noiembrie,

la ora 10:00, vor fi puse în vânzare primele 2.000 de abonamente General Access pentru festivalul Massif, la un preț special!

Cei care doresc să trăiască cea mai intensă experiență de la munte, din această iarnă, pot achiziționa abonamentele cu 79 de euro plus taxe de pe bemassif.com.

Prețul final al abonamentelor General Access este de 149 de euro plus taxe.

Prima ediție Massif are loc în perioada 3-5 martie 2023, în Poiana Brașov.

Organizatorii promit să aducă pe pârtiile din stațiune entertainment de cea mai bună calitate pentru pasionații de muzică, distracție și sporturi de iarnă și să transforme Poiana Brașov într-una dintre cele mai râvnite locuri de petrecere din Centrul și Estul Europei.

Bugetul Massif 2023 este comparabil cu cel al primei ediţii Untold, de 4,5 milioane de euro, şi de peste patru ori mai redus decât cel al ediţiei de anul acesta al evenimentului de la Cluj, care s-a ridicat la 17 milioane de euro.

Edy Chereji a explicat că, spre deosebire de Untold, unde, la ediţia de anul acesta numărul zilnic al participanţilor a fost de 50.000 de persoane, dar pentru Massif-ul din Poiana Braşov această cifră ar putea reprezenta peste numărul total al participanţilor, în condiţiile în care aici se estimează o prezenţă de 15.000 de oameni pe zi.

Prima ediție a festivalului Massif Winter a fost anulată. Evenimentul gândit de creatorii UNTOLD, ce ar fi trebuit să aibă loc în luna martie 2022 în Poiana Brașov, nu s-a putut desfășura în contextul pandemic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !