Netflix a anunțat azi că va introduce, un nou abonament, mai ieftin

dar cu reclamă în timpul filmelor.

Noul abonament va costa în Canada 5.99$ pe lună, față de 9.99$ cel mai ieftin abonament oferit în prezent de companie.

Conform informațiilor oferite de către Netflix, noul abonament accesibil, cu reclame, va costa 4.99 lire în UK6.99 dolari în SUA și între 5.49 și 5.99 euro în Europa.

În plus, un număr limitat de filme și emisiuni TV nu va fi disponibil din cauza restricțiilor de licențiere.

Planul se numește „Basic with ads” și sosește între 1 și 3 noiembrie în SUA, Marea Britanie și Canada. Se pare că primim calitate 720p (HD) pentru această sumă și conform companiei, între 4 și 5 minute de reclame pe oră. 

România nu este încă pe listă, însă noua subscripție va fi disponibilă în Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea de Sud, Mexic, Spania și Marea Britanie. Mai jos avem detalii.

Odată cu lansarea, aceste reclame vor avea între 15 și 30 de secunde și vor fi afișate atât înaintea vizionării filmelor / serialelor, cât și în timpul rulării acestora.

Majoritatea titlurilor Netflix vor fi incluse în acest abonament, însă „un număr limitat” de seriale și filme nu vor putea fi urmărite din cauza restricțiilor de licență. Netflix ar încerca să rezolve acest lucru între timp.

De asemenea, după cum era de așteptat, planul nu include descărcări, deci nu vom putea viziona seriale sau filme offline, fără internet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !