NORAD îl va urmări pe Moș Crăciun în Ajunul Crăciunului de la baza Forțelor Aeriene Peterson din Colorado.

NORAD își concentrează formidabilele sisteme de urmărire asupra lui Moș Crăciun și a renilor săi în timp ce își fac zborul anual oferind cadouri copiilor din întreaga lume.

Comandamentul de apărare aerospațială din America de Nord, care este responsabil pentru protejarea cerurilor din SUA și Canada, și-a activat Santa tracker-ul oficial.

Îi poți urmări sania pe site-ul web NORAD Tracks Santa și există aplicații disponibile pentru dispozitive iOS și Android.

Acesta datează de la o greșeală de tipar într-o reclamă Sears din 1955 și un ofițer al Forțelor Aeriene, care acum este cunoscut sub numele de „Santa Colonel”. NORAD a reușit chiar să mențină tradiția în timpul închiderii guvernului din 2018.

În mod normal, sute de voluntari se angajează intr-un centru de apel special la baza aeriană Peterson din Colorado Springs, Colorado, pentru a actualiza copiii care sună la 1-877-Hi-NORAD din întreaga lume pentru locația Moșului.

Anul acesta, va exista un număr mai mic de voluntari care răspund la apeluri pentru a reduce riscul potențial de răspândire a virusului.

Oficialii din domeniul sănătății spun că copiii nu trebuie să se îngrijoreze de sănătatea lui Moș Crăciun, el mergând din casă în casă toată noaptea.

Craciun Fericit tuturor! Sa ne vedem cu bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !