Cel mai mare update de pe GTA 5 Online este aici !

0

Rockstar Games au dezvăluit că următoarea actualizare a GTA Online se numește Cayo Perico Heist

După cum a dezvăluit Rockstar mai devreme, aceasta prezintă o nouă insulă și se leagă de jaf. Știm acum că se numește Cayo Perico și este considerat “una dintre cele mai sigure insule private din întreaga lume“.

Există, de asemenea, o nouă abordare a heist-ului care „oferă posibilitatea de a juca totul solo sau cu alți trei jucători”. Vor fi, de asemenea, vehicule noi, arme tactice și noi spații sociale în care să stați si sa va distrati cu prietenii – nu este vorba doar de jefuirea oamenilor, știți?

GTA Online Nightclub Update Revealed

De asemenea, vor exista noi DJ invitați poate chiar pentru club? Si posturi de radio cu peste 100 de piese noi de ascultat. În cele din urmă, va exista și un “HQ submarin foarte mare, foarte versatil și foarte armat, cu multe alte surprize” – Speram că va fi mai util decat prezentul iaht.

GTA Online Bonuses: Double GTA$ and RP in Resurrection, Discounts on Yachts  and More - Rockstar Games

Zvonurile pentru următoarea actualizare a GTA Online au început să crească în urmă cu câteva săptămâni. Mai întâi am primit un mesaj text în joc care explică faptul că Diamond Casino funcționează încă în ciuda construcției în curs.

Veți observa că una dintre intrările laterale este blocata dacă va duceti acolo. Departe de neobișnuit, dar în următoarea actualizare săptămânală GTA Online, jucătorii au observat că un corp statea decedat pe mal lângă o servietă.

Rockstar Games a aratat acest lucru cu un mic trailer care arată o mulțime de fotografii ale unei noi insule. Privind în urmă, este minunat să vedem unde conduc toate zvonurile si pozele.

Rockstar Games au dezvăluit că următoarea actualizare a GTA Online se numește Cayo Perico Heist și va fi lansată pe 15 decembrie 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !