Afla acum care sunt noii artisti care urca pe scena între 7 și 10 iulie, pe The Island of Dreams.

Alesso, Azteck, Brennan Heart, KSHMR, Nicky Romero, Parov Stelar și Quintino sunt artiștii care vor urca pe mainstage.

De asemenea, fanii scenelor secundare se vor bucura și ei de nume sonore din lumea muzicii electronice underground: Amelie Lens, Paul Kalkbrenner Live, Richy Ahmed și Milo Spykers vin pentru prima oară la festivalul Neversea, pe scena Temple, dedicată genurilor techno și house.

Tot aici revin în această vară și DJ-ii români Arapu și Cezar B2B Prâslea, precum și DJ-ul și producătorul britanic Jamie Jones.

The Ark, scena creată pentru iubitorii de dubstep, drum&bass, liquid, hip-hop, rap și trap, îi va găzdui, printre alții, pe Dub FX & Woodnote, Malaa și Zeds Dead. Azteca, Connect-R & Johny Romano, Deliric x Silent Strike with Muse Quartet, El Nino, Macanache, Nane și Rava se numără printre artiștii români care vor cânta pe această scenă.

Abonamentele pornesc de la 124 de euro

ABONAMENTELE PORNESC DE LA 124 DE EURO + TAXE ȘI POT FI CUMPĂRATE ȘI ÎN RATE, PRIN APLICAȚIA EXTASY:

Prețurile pentru 4 zile și 4 nopți de distracție la malul mării, la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, pornesc de la 124 de euro + taxe. În acest an, fanii pot cumpăra abonamente și în rate, exclusiv prin Aplicația Extasy, care poate fi descărcată din Google Play pentru Android și din iOS pentru iPhone.

După 15 aprilie, abonamentele General Access vor costa 134 euro + taxe, cele General Access Risk Free 144 euro + taxe, iar cele VIP 260 euro + taxe.

Cei care au abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din această vară sau la una dintre următoarele două ediții, iar cei care au Freedom Passports pot opta pentru ediția din acest an sau pentru cea de anul următor.

Cea de-a patra ediție Neversea are loc în acest an între 7 și 10 iulie. Noi artiști vor fi anunțați în perioada următoare. Mai multe informații sunt disponibile pe neversea.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !