Legenda se intoarce pe micile ecrane intr-un nou serial !

0

Atkinson se va confrunta într-adevăr cu un “gandac” negru și galben… și nu poate fi decât un câștigător.

Rowan Atkinson revine în lumea comediei fizice într-un nou serial Netflix despre lupta unui bărbat împotriva unei insecte supărătoare.

Atkinson este o față familiară pentru milioane de telespectatori din întreaga lume, datorită succesului internațional al personajului Mr. Bean, iar Netflix va spera ca vedeta să reușească publicului global.

Serialul a fost creat de Atkinson cu ajutorul lui Will Davies, cu care a colaborat anterior la franciza de film Johnny English. Iată tot ce știm despre emisiune, care cu siguranță îi va lăsa pe spectatori agitați…

Data lansării Man Vs Bee

Man Vs Bee sosește pe Netflix pe 24 iunie, așa că se va alătura celorlalte lansări de vară pentru serviciul de streaming. Va fi compus din 10 episoade, fiecare dintre ele va dura 10 minute.

Intriga Man Vs Bee

Netflix a subliniat premisa noului serial într-o declarație:

„Renumitul actor și comedian Rowan Atkinson interpretează un nou personaj în această comedie dezlănțuită. Un bărbat se trezește în război cu o albină în timp ce stă la un conac de lux. Cine va câștiga și cine va pierde? se vor face daune în acest proces?”

Serialul este unul dintre numeroasele produse de Netflix în Marea Britanie, după ce gigantul de streaming a înființat o echipă din Marea Britanie pentru a dezvolta producția în țară.

Vicepreședintele, seriei originale Anne Mensah a spus: „Înființarea unei echipe cu sediul în întregime în Marea Britanie a fost întotdeauna pentru a ne putea conecta mai bine cu creatorii fantastici de programe pe care îi avem aici – pentru a oferi un spațiu pentru scriitori, producători, regizori și actori care să simtă local, prietenos și familiar, dar oferă talentului și oportunitatea de a face spectacole care vor avea un impact la scară globală.”

Nu există niciun trailer disponibil în această etapă, dar vom fi siguri că vă vom anunța când apare unul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !