NEVERSEA ŞI UNTOLD, NOMINALIZATE LA CATEGORIA BEST MAJOR FESTIVAL, ÎN CADRUL EUROPEAN FESTIVAL AWARDS

0

Festivalurile Neversea şi Untold, organizate la Constanţa şi Cluj-Napoca, au fost nominalizate la categoria Best Major Festival din cadrul European Festival Awards.

La ediția din 2019, festivalul NEVERSEA a avut peste 240.000 de participanți din țară și din întreaga lume dar și peste 150 de artiști care au urcat pe cele 7 scene.

Tot tot la categoria Best Major Festival, este nominalizat şi Festivalul Untold care a avut la ediţia aniversară din 2019, peste 372.000 de participanţi.

Electric Castle şi Summer Well sunt pe lista evenimentelor pentru care se votează la categoria Best Medium-Sized Festival, unde sunt luate în considerare manifestări care adună între 10.000 şi 39.999 de persoane.

În aceeaşi categorie se regăsesc şi alte festivaluri de renume ca şi Exit, Lollapalooza Berlin, Parookaville, Nova Rock Festival, Sziget,  Rock Werchter şi multe altele, au precizat organizatorii.

Ediţia din 2020 a Festivalului Neversea, care se desfăşoară pe plaja Neversea, fosta plaja 3 Papuci, din Constanţa, va avea loc în perioada 2-5 iulie.

Festivalul Untold va avea loc, între 30 iulie şi 2 august, la Cluj-Napoca.

Fanii pot vota festivalul preferat pe site-ul competitiei European Festival Awards .

Mai multe detalii despre Untold si Neversea, in articolele ce urmeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !