Billie Eilish aduna 5 premii Grammy. Lista castigatorilor

0

Billie Eilish, 5 tofree Grammy din 6 nominalizari.

A 62-a ediţie a premiilor Grammy a avut loc duminică noapte la Staples Center în Los Angeles. S-au acordat premii la 84 de categorii, nominalizările fiind selectate din peste 20.000 de candidaturi.

Spectacolul a fost deschis cu un recital susținut de artista cu cele mai multe nominalizări, Lizzo.

Un moment special a fost dedicat baschetbalistului Kobe Bryant, decedat în cursul zilei de duminică. Alicia Keys și Boyz II Men au interpretat piesa “It’s So Hard to Say Goodbye to Yesterday” ca un omagiu adus sportivului dispărut în urma unui accident de elicopter.

Elvis Costello & The Imposters au câștigat, pentru ”Look Now”, premiul pentru cel mai bun album pop tradițional, printre cei nominalizați la acest trofeu fiind Andrea Bocelli, Michael Buble, John Legend și Barbra Streisand.

Pentru Cea mai bună înregistrare dance, premianții au fost The Chemical Brothers pentru ”Got To Keep On”, tot ei plecând și cu trofeul pentru cel mai bun album dance/electronic, pentru ”No Geography”.

Pentru cel mai bun album de comedie a fost premiat ”Sticks&Stones”, cu David Chapelle, fiind al treilea an în care actorul este premiantul categoriei.

Nipsey Hussle, rapperul care a murit în luna martie la 33 de ani, a câștigat un premiu pentru “Racks in the Middle”, pentru cea mai bună interpretare rap.

Anul trecut, vedeta premiilor Grammy a fost Childish Gambino, care a obținut patru trofee pentru piesa “This is America“.

Lista completă a câștigătorilor poate fi consultată aici https://www.grammy.com/grammys/awards/62nd-annual-grammy-awards-2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continut protejat !